Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Nu am vrut să mai sufere". Manuela a fost omorâtă de soțul său, la o zi după ce a fost externată. Femeia a stat luni întregi în spital în urma unui AVC, în Italia

S-a întors acasă după o lungă spitalizare, dar nu a apucat să se bucure prea mult. Și asta pentru că soțul ei a ales să o omoare ca să nu mai sufere, după cum a mărturisit chiar el autorităților.

de Monica Palade

la 26.09.2023, 22:15

Manuela Bittante a fost înjunghiată de soțul ei, Sergio De Zen, în locuința lor din Maser, în provincia Treviso, la o zi după ce fusese externată din spitalul unde își petrecuse ultimele luni, din cauza unui accident vascular cerebral foarte grav.

„Nu am vrut să mai sufere"

Imediat ce a fost externată din spital, pensionara de 77 de ani a fost înjunghiată mortal de partenerul său. Drama a avut loc duminică în casa cuplului unde femeia se întorsese cu o seară înainte. Fusese internată din vară. Italianca a murit în noaptea de duminică spre luni la spitalul din Treviso unde fusese transportată imediat după incident, scrie Fan Page.

Carabinierii din Montebelluna au fost cei care au găsit-o pe femeie într-o baltă de sânge, după ce soțul ei a sunat să anunțe ce a făcut. Bărbatul credea că partenera sa era deja moartă, însă mai avea semne vitale. A fost transportată de urgență la spital cu elicopterul, dar, din păcate, rănile ei s-au dovedit a fi prea grave, iar bătrâna a murit la primele ore ale zilei de luni.

Pe acelaşi subiect

Vestea morții femeii a ajuns și la soțul ei, Sergio De Zen, în vârstă de 74 de ani, în închisoarea Santa Bona din Treviso, unde fusese închis după atac. Deja acuzat de tentativă de omor calificat, bărbatul va trebui să răspundă acum pentru omor.

Motivul crimei ar fi legat de boala femeii. Bărbatul le-a mărturisit polițiștilor când l-au reținut. „Nu am vrut să mai sufere. Eram eu, situația devenise insuportabilă pentru mine”, a mărturisit Sergio.

După săptămâni petrecute aproape în întregime în spital, în urma unui accident vascular cerebral în luna iulie, femeia s-a întors acasă, dar era în stare semi-vegetativă. Manuela Bittante a fost o înjunghiată adânc în lateral cu un cuțit de bucătărie. Arma a fost găsită în casă și ridicată de oamenii legii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Nu am vrut să mai sufere". Manuela a fost omorâtă de soțul său, la o zi după ce a fost externată. Femeia a stat luni întregi în spital în urma unui AVC, în Italia