Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Nu mă lăsa singură, iubitul meu, nu știu să trăiesc fără tine". Mesaj emoționant transmis de soția lui Sergio Rico, portarul PSG rănit grav după un accident de călărie

În timp ce Sergio Rico, portarul de rezervă al PSG, se luptă pentru viață, în urma unui accident de călărie, Alba, soția lui a postat marți un mesaj emoționant pe contul său de Instagram.

de Monica Palade

la 30.05.2023, 12:26

Victima unui traumatism cranio-cerebral, Rico a fost transportat cu elicopterul la spitalul Virgen del Rocio din Sevilla, unde a fost plasat sub asistenţă respiratorie. Conform familiei sale, accidentul s-a petrecut duminică dimineața când calul pe care îl călărea "a devenit incontrolabil" din cauza unei "şarete trase de catâri".

„Nu mă lăsa singură, iubitul meu"

Aflată lângă el mereu, soția sa, Alba Silva, se roagă pentru jumătatea sa. Nu își poate concepe viața fără el. „Nu mă lăsa singură, iubitul meu, pentru că jur că nu pot, nu știu să trăiesc fără tine. Te așteptăm viața mea, te iubim atât de mult”, a postat frumoasa parteneră, alături de o fotografie de la nunta lor.

Cu o seară înainte, Alba Silva scria: „Vă mulțumim pentru toată dragostea pe care o aveți pentru noi. Sergio are o mulțime de oameni care se roagă pentru el și este foarte puternic. Nu am cuvinte să descriu ceea ce simt”.

Luni, mai multe rude ale jucătorului au mers la spital, inclusiv Pepe Castro, președintele Sevilla FC, unde jucătorul și-a început cariera profesională. Sâmbătă, după meciul PSG de la Strasbourg (1-1), Sergio Rico a zburat în Andaluzia unde urma să participe la pelerinajul de la El Rocio de Rusalii. „Se ducea la slujba pontificală de lângă schit când a avut un incident cu o căruță cu catâri și un cal”, explică comunicatul de presă al reprezentanților săi. Jucătorul, grav rănit la cap, a fost transportat imediat la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Nu mă lăsa singură, iubitul meu, nu știu să trăiesc fără tine". Mesaj emoționant transmis de soția lui Sergio Rico, portarul PSG rănit grav după un accident de călărie