Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Nu mi se pare real". Copil de 2 ani, rămas orfan de mamă. Tânăra de 28 de ani, însărcinată în 6 luni, a murit din cauza unei crize de epilepsie, În Ţara Galilor

Tragedie fără margini în familia unei tinere de 28 de ani din Ţara Galilor. Însărcinată în şase luni, aceasta a murit fulgerător după o criză de epilepsie. Nici copilul nenăscut nu amai avut vreo şansă, medicii declarând decesul şi în cazul său. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 29.07.2022, 09:36

Tragedia a avut loc pe 23 iulie. Femeia se pregătea să meargă la somn, după ce îşi adormise copilul de doi ani, însă din cauza unei crize de epilepsie a murit, fiind găsită mai târziu de către soţul ei, scrie The Mirror.

Sfârşit tragic pentru o tânără de 28 de ani

Paige Ellis a fost găsită inconştientă de către Dan, soţul ei care a crezut iniţial că este vorba despre o criză obişnuită, aşa cum se întâmpla în mod obişnuit. De data aceasta însă, lucrurile au stat cu totul altfel. Tânăra îşi pierduse viaţa. Femeia era însărcinată în şase luni, urmând să aducă pe lume cel de-al doilea copil în luna octombrie. 

"Paige a fost iubită de toată lumea şi îi punea pe toţi înaintea ei. Nu mi se pare real. Nu m-am simţit niciodată aşa. A suferit crize epileptice care au apărut fulgerător. A mai avut crize şi în trecut, durau trei minute, apoi treceau. O duceam la spital doar dacă ea cădea, dar dacă totul se termina rapid nu o duceam. Se putea întâmpla oricând. În vremuri bune avea doar două trei crize pe an, dar alteori putea avea şi două trei crize pe zi. Pentru că era însărcinată lua nişte medicamente noi", a povestit soţul tinerei decedate.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a mai spus că totul a decurs normal în acea zi, au fost la plimbare cu copilul de doi ani, apoi s-au întors acasă liniştiţi ţi se pregăteau de somn. 

"Era o sâmbătă normală. Ne-am scos fiul afară pentru a petrece timp cu familia. L-a pus la somn pe copil în jur de ora 19, apoi la 19:15 a mers să se culce şi ea. Nu cred că a adormit. Îşi punea telefonul la încărcat şi aranja lucrurile înainte de amerge la somn", a adăugat Dan

Un copil de doi ani, rămas orfan de mamă

Cei doi aveau o relaţie de cinci ani şi împreună aveau un copil, pe Jax care împlineşte trei ani în Decembrie. Cel de-al doilea copil al familiei urma să se nască în toamnă. 

"Era prietenă cu verişoara mea şi ne-am întâlnit la ea acasă. Era extrem de amuzantă. Mi-a plăcut umorl ei şi faptul că era frumoasă. Tot ce conta pentru ea era familia ei. Mergea cu Jax să îşi vadă familia în fiecare zi. Jax a idolatrizat-o şi pentru ea el era întreaga lume."

Dan, în vârstă de 29 de ani, a cerut-o în căsătorie pe Paige în ziua de Crăciun anul trecut. El a explicat că a fost ideea logodnicei sale ca fiul lor să se numească Harri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » "Nu mi se pare real". Copil de 2 ani, rămas orfan de mamă. Tânăra de 28 de ani, însărcinată în 6 luni, a murit din cauza unei crize de epilepsie, În Ţara Galilor