Antena Meniu Search
x

„Nu o face. Nu face asta" Gemeni uciși în mod brutal, după ce au fost înjunghiați și aruncați de la balconul propriei case din Dublin

Doi frați gemeni în vârstă de opt ani, care au fost înjunghiați în casa lor din Irlanda, au fost apoi „aruncați pe fereastră” în timpul unei confruntări aprinse cu poliția care încerca să discute și să calmeze criminalul.

de Redactia Observator

la 05.09.2022, 17:32

Atacatorul a intrat în casa din Tallaght și i-a atăcat pe gemeni, Lisa și fratele lor de 14 ani cu un cuțit
Gemeni uciși în mod brutal, după ce au fost înjunghiați și aruncați de la balconul proprii case din Irlanda. - Profimedia

Christy și Chelsea Cawley, ambii în vârstă de opt ani, și sora lor, Lisa Cash, în vârstă de 18 ani, au murit toți în casa lor din Tallaght, Dublin, la primele ore ale dimineții, sâmbătă. Suspectul autor al oribilului asasinat, despre care se crede că ar fi fost un apropiat al familiei, se crede că le-a înjunghiat pe toate cele trei victime, relatează Mirror.

Bărbatul în vârstă de 24 de ani i-ar fi aruncat pe gemeni pe geamul de la etaj în timpul unei discuții cu polițiștii înarmați care au încercat să-l calemeze pe bărbat, din exteriorul casei. Sora gemenilor, Lisa, a fost descoperită întinsă în partea de jos a scărilor, cu răni grave, iar poliția se teme că a fost împinsă de ucigaș.

Bărbatul a refuzat de mai multe ori să se supună ordinelor ofițerilor

Bărbatul a refuzat să se supună ofițerilor care i-au ordonat să pună jos  cuțitul de bucătărie pe care îl ținea în mână când au ajuns la fața locului, în jurul orei 12.30. Bărbatul se afla în interiorul casei, ținând cuțitul și refuzând să permită poliției să intre în casă. Confruntarea a continuat ceva timp, în timp ce bărbatul ținea unul dintre copii lângă fereastra casei, în timp ce ofițerii l-au implorat să nu mai facă rău copilului. Poliția de la Secția de Gardă Tallaght, susținută de detectivi au încercat să salveze copiii, dar, cu toate acestea, erau deja morți în momentul în care au putut ajunge la ei.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Atacatorul a intrat în casa din Tallaght și i-a atăcat pe gemeni, Lisa și fratele lor de 14 ani cu un cuțit. Alarma s-a trasă după ce fratele de 14 ani a sărit pe o fereastră a casei și a fugit la o casă din apropiere, pentru a cere ajutor. În timpul confruntării, bărbatul i-a aruncat pe Chelsea și Christy pe o fereastră, după ce deja suferiseră răni catastrofale. În cele din urmă, polițiștii au tras asupra suspectului și au reușit să intre în casă, unde l-au descoperit pe acesta ascuns în pod.

„Nu o face. Nu face asta", se aude un martor strigând, într-un clip filmat la fața locului.

Aseară, suspectul în vârstă de 24 de ani a rămas în custodia Gardei în stația de gardă Tallaght. Detectivii sunt acum pregătiți să lanseze o anchetă completă de crimă în urma decesele îngrozitoare. Băiatul de 14 ani care a sărit pe fereastră și a fugit după ajutor a trebuit să fie și el internat, după ce a suferit răni grave la picioare, în urma căderii. Mama copiilor, care nu se afla în casă la momentul incidentului, a ajuns ulterior la fața locului. Poliția a spus că nu caută alt suspect în acest moment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » „Nu o face. Nu face asta" Gemeni uciși în mod brutal, după ce au fost înjunghiați și aruncați de la balconul propriei case din Dublin