Antena Meniu Search
x

O braziliancă și-a ucis cei doi copii și le-a ţinut trupurile neînsufleţite în casă timp de două săptămâni: "Păreau că dormeau în pat, dar erau deja morți"

O femeie a fost arestată sub suspiciunea de crimă, după ce trupurile în stare de descompunere ale copiilor ei au fost găsite în patul acesteia.

de Maria Dogaru

la 02.09.2022, 14:38

Acuzata le-a spus că se simțea în imposibilitatea de a continua să-și îngrijească copiii
O braziliancă și-a ucis cei doi copii și le-a ţinut trupurile neînsufleţite în casă timp de două săptămâni - Facebook / Eliara Paz Nardes

Eliara Paz Nardes este acuzată că și-a ucis fiica de nouă ani și fiul de trei ani și că le-a păstrat trupurile în descompunere în apartamentul ei din Guarapuava, Parana, Brazilia. Eliara Paz Nardes și-a ucis fiica de nouă ani, Alice Nardes de Oliveira, și fiul de trei ani, Joaquim Nardes Jardins, cu două săptămâni înainte de a fi făcută descoperirea înfiorătoare, relatează Mirror.

Poliția a descoperit cadavrele copiilor sâmbătă, după ce Eliara, în vârstă de 31 de ani, ar fi contactat un avocat pentru a mărturisi crimele. Avocatul a informat autoritățile, care au percheziționat apartamentul doamnei Nardes din Guarapuava, Parana și au descoperit două cadavre despre care testele au sugerat ulterior că erau moarte de 14 zile.

Femeia a recurs la gestul extrem pentru că se simțea în imposibilitatea de a continua să-și îngrijească copiii

Ofițerii au declarat că cei mici erau întinși pe pat, cu o pătură așezată peste ei, în încercarea de a ascunde mirosul. Aceștia au spus că acuzata a recunoscut că se simțea în imposibilitatea de a continua să-și îngrijească copiii, care aveau tați diferiți, fie din punct de vedere emoțional, fie financiar și că plănuise să se sinucidă ulterior.

Când am intrat în apartament, în camera ei, i-am găsit pe copii întinși. Păreau că dormeau în pat, dar erau deja morți și într-o stare avansată de descompunere. Ea a spus că băiatul a fost ucis prin sufocare cu o pernă și, ulterior, fata a fost sugrumată cu o eșarfă, dar așteptăm un raport care să confirme acest lucru. Suspecta ar fi comis infracțiunile cu 14-15 zile în urmă. Ea a susținut că este foarte obosită și singură și că nu își mai permite să-și crească copiii, nu doar financiar, ci și emoțional”,  raportat că purtătorul de cuvânt al poliției, Ana Hass.

Poliția a spus că femeia a susținut că i-a ucis pe copii în aceeași zi în care au fost descoperiți, dar dovezile au sugerat că băiatul a murit pe 13 august, sora lui fiind ucisă patru zile mai târziu. Ofițerii au spus că Eliara Paz Nardes a lucrat anterior și a dus o viață normală. Ea se confruntă acum cu o serie de acuzații, inclusiv crimă, disimulare a cadavrelor și fraudă procedurală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O braziliancă și-a ucis cei doi copii și le-a ţinut trupurile neînsufleţite în casă timp de două săptămâni: "Păreau că dormeau în pat, dar erau deja morți"