Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Nu poți muri așa!". Corneliu a sfârșit pe un câmp din Italia, la doar 24 de ani. Tânărul moldovean a fost găsit de prietenii lui

Corneliu avea 24 de ani și o viață întreagă înainte. Se mutase recent la Caprino, în privincia italiană Veneto, și plănuia să-și întemeieze o familie cu iubita lui. Totul s-a sfârșit într-o secundă, în noaptea de duminică spre luni, când tânărul a pierit într-un tragic accident rutier.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.06.2022, 11:19

Nenorocirea s-a produs pe via Stazione din Caprino, la primele ore ale dimineții de luni, 30 mai.

Corneliu se afla la volanul unui Peugeot 308 și circula de-a lungul drumului provincial care duce la Costermano când, din motive încă neștiute, a pierdut controlului direcției și a ieșit de pe carosabil. Potrivit reconstituirii făcute de carabinierii care au intervenit la fața locului, mașina tânărului s-a rostogolit de mai multe ori pe câmp. 

Tânărul moldovean a fost strivit între fiarele autoturismului și nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Medicii de pe ambulanță nu au mai putut decât să constate decesul.

Corneliu a fost găsit pe câmp de prieteni, la câteva ore după tragedie

Pe acelaşi subiect

Corneliu se mutase recent la Caprino, în privincia italiană Veneto, și plănuia să-și întemeieze o familie cu iubita lui. Potrivit jurnalștilor L'Arena, mama și sora lui locuiau în localitatea Garda.

"Corneliu a fost un tip bun, o persoană corectă, care muncea din greu", spune Paolo Tomasi, proprietarul firmei de grădinărit din Albarè di Costermano, unde Bolgarin lucra de câțiva ani. 

Duminică seara, spune Tomasi, Corneliu se întorcea acasă, după o seară petrecută în compania unor prieteni. De altfel, ei au fost cei care au descoperit tragedia. Văzând că nu răspunde la telefon, la o oră în care tânărul ar fi trebuit să se întoarcă acasă, s-au îngrijorat și au plecat în căutarea lui Corneliu, refăcând drumul pe care l-a parcurs băiatul. Așa au găsit mașina în mijlocul câmpului. Pentru șofer, din păcate, nu se mai putea face nimic.

"Am aflat ce s-a întâmplat cu Corneliu luni dimineață, la ora 7. Suntem cu toții șocați. Nu poți părăsi drumul ăsta așa. Este cel puțin periculos: prea mulți oameni și-au pierdut viața. Avem nevoie de un sens giratoriu aici", a mărturisit Tomasi.

Luni după-amiază, la locul accidentului, apropiații tânărului grădinar au așezat trandafiri roșii și albaștri și câteva lumânări. 

Corneliu va fi condus pe ultimul drum astăzi, slulba de înmormântare urmând să aibă loc la ora 15.30, în biserica parohială din Garda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » "Nu poți muri așa!". Corneliu a sfârșit pe un câmp din Italia, la doar 24 de ani. Tânărul moldovean a fost găsit de prietenii lui