Antena Meniu Search
x

Nuntă de coşmar în Mexic. Alexandra şi-a văzut visul distrus după ce soacra i-a aruncat vopsea roşie pe rochia de mireasă şi i-a furat paşaportul

Visul unei tinere de a avea o nuntă perfectă s-a transformat în coșmar după ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar înainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nuntă și au furat pașapoartele mirilor.

de Redactia Observator

la 28.02.2024, 18:42

Nuntă de coşmar în Mexic. Alexandra şi-a văzut visul distrus după ce soacra i-a aruncat vopsea roşie pe rochia de mireasă şi i-a furat paşaportul
- Captura New York Post

Alexandra și iubitul ei proveneau din medii sociale diferite, iar familia lui nu o accepta. Bărbatul s-a născut într-o familie bogată din Obregón, Mexic, iar familia lui visa că se va însura cu o fată bogată. Dar Alexandra nu venea dintr-o familie bogată, ceea ce i-a făcut pe viitorii socri să suspecteze că stătea cu bărbatul pentru bani. Apoi, familia mirelui a încercat să saboteze relația, amenințând-o și mituind-o să-l părăsească.

Nimeni nu a fost arestat, iar poliția a plecat curând

Când Alexandra și iubitul ei s-au logodit, soacra ei a simulat un atac de cord și i-a cerut fiului său să plătească toate costurile medicale. Potrivit New York Post, citat de Mediafax, în ziua nunții, familia mirelui nu a participat, dar a trimis trei bărbați să arunce vopsea roșie pe mireasă. Oaspeții au crezut inițial că vopseaua era sânge. Mireasa s-a schimbat într-o altă rochie și a continuat nunta.

Când au văzut că nunta continuă, socrii au trimis un pont anonim la poliție, spunând că mirele ar putea avea droguri. Nu a durat mult până când poliția a ajuns la nuntă, i-a percheziționat pe invitați și a amenințat că-l încătușează pe mire. Nimeni nu a fost arestat, iar poliția a plecat curând.

Cu puțin timp înainte ca tinerii să pornească în luna de miere, familia mirelui i-a ascuns miresei pașaportul, încercând, de asemenea, să „mituiască agenția de turism pentru a strica călătoria”. „Din fericire, nu a funcționat, iar mirii au plecat în luna de miere cu succes”, se încheie postarea Comunitatea locală din Mexic nu a tratat cu ușurință acțiunile familiei mirelui, considerând că a fost vorba de o hărțuire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Nuntă de coşmar în Mexic. Alexandra şi-a văzut visul distrus după ce soacra i-a aruncat vopsea roşie pe rochia de mireasă şi i-a furat paşaportul