Antena Meniu Search
x

Nuntă transformată în tragedie, într-un orășel din Italia. Mama mirelui a murit sufocată cu o bucată de prosciutto

Cea mai frumoasă zi din viața lor s-a transformat într-un coșmar. Mama mirelui a murit în timpul petrecerii, după ce s-a înecat cu o bucată de prosciutto. Cei prezenți nu au putut face nimic pentru a o salva. Tragedia s-a petrecut pe 1 iulie la Serramonacesca, scrie Il Messaggero.

de Redactia Observator

la 04.07.2023, 11:22

Nuntă transformată în tragedie, într-un orășel din Italia. Mama mirelui a murit sufocată cu o bucată de prosciutto
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Tragedia s-a petrecut fulgerător. Invitații se aflau la masă, când mama mirelui, o femeie în vârstă de 85 de ani a început să aibă probleme respiratorii în timp ce mânca. Deși cei care se aflau la masă cu ea au observat că femeia se înecase, nu au putut să o ajute în ciuda eforturilor multiple.

Familia a apelat numărul de urgențe, însă efortul a fost zadarnic. Bătrâna a murit în fața nuntașilor. Paramedicii sosiți la locul tragediei nu au putut decât să constate decesul victimei. De altfel, autoritățile au declarat că nu există nicio îndoială cu privire la natura accidentală a tragediei.

Drept urmare, nu a fost deschisă nicio anchetă și nici nu au fost necesare investigații suplimentare asupra corpului victimei. Femeia va fi înmormântată în localitatea natală Cugnoli, din zona Val Pescara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Nuntă transformată în tragedie, într-un orășel din Italia. Mama mirelui a murit sufocată cu o bucată de prosciutto