Antena Meniu Search
x

O absolventă la medicină și-a pus capăt zilelor în Anglia, consumând plante toxice: "A plecat la Ceruri un suflet atât de bun"

O absolventă la medicină a folosit plante otrăvitoare pentru a-și pune capăt vieții. Aceasta nu era la prima tentativă de suicid.

de Redactia Observator

la 14.09.2022, 18:56

Aceasta a căutat mai multe plante toxice și unde le poate găsi, în ziua în care s-a sinucis
O absolventă la medicină și-a pus capăt zilelor în Anglia, consumând plante toxice - Facebook / Lily Sneade

Femeia de 33 de ani a studiat medicina chineză pe bază de plante, înainte de a-și înființa propria afacere de acupunctură. Lily Sneade a murit în noiembrie anul trecut, după ce a fost găsită în stare gravă de familia ei, relatează Mirror.

Femeia a căutat mai multe plante toxice și unde le poate găsi, în ziua tragediei

Mai devreme în acea zi s-a descoperit, în urma verificării istoricului său de pe internet, că aceasta a căutat mai multe plante toxice și unde le poate găsi. O anchetă cu privire la moartea ei a dezvăluit că în acel moment se confrunta cu PTSD, hipervigilență și depresie și că le-a spus membrilor familiei că plănuia să-și ia viața în acea zi. Lily a fost dusă de urgență la spital după ce a început să sufere convulsii, înainte de a intra în stop cardiac. În mod tragic, ea a fost declarată moartă la spital. Testele post-mortem au arătat că corpul lui Lily conține patru compuși găsiți în plante extrem de toxice din sistemul ei.

Domnișoara Sneade a consumat în mod clar o cantitate de plante otrăvitoare, consecința acestui lucru a fost, din păcate, fatală. Ea avea probleme de sănătate mintală și a existat o încercare anterioară de a se sinucide”, a declarat medicul legist Paul Bennett

Pe acelaşi subiect

 Zeci de persoane au adus omagii pe paginile de socializare după ce au aflat vestea teribilă.

"Dumnezeu să o ierte."

"O tânără extraordinară, ce păcat."

"A plecat la Ceruri, Dumnezeu să o ierte. Un suflet atât de bun", au fost doar câteva dintre mesaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » O absolventă la medicină și-a pus capăt zilelor în Anglia, consumând plante toxice: "A plecat la Ceruri un suflet atât de bun"