Antena Meniu Search
x

Moarte învăluită în mister: Femeie de afaceri, găsită fără viață în condiții suspecte, în casa ei din Manchester. Ce se afla în telefonul victimei

O femeie, în vârstă de 36 de ani, a fost găsită moartă în pat după ce o perioadă de timp a avut o relație „toxică” cu bărbat care se pretindea că are cancer, pentru a o putea manipula.

de Redactia Observator

la 12.09.2022, 18:02

O cunoscută femeie de afacer în turism, Jennifer Joynt, în vârstă de 36 de ani, a fost găsită moartă în casa ei după mai multe certuri cu parteneru său, care se presupune că s-a prefăcut că suferă de cancer cancerul a consumat-o, relatează Mirror.

Familia a devenit îngrijorată după ce nu au avut un semn din partea ei de câteva zile. O anchetă cu privire la moartea ei, desfășurată la South Manchester Coroner's Court, a sesizat că femeia, care s-a născut în Stockport, a avut probleme cu sănătatea mintală în trecut. Familia și prietenii au susținut-o în aceste perioade dificile din viața ei. Ancheta a subliniat, de asemenea, că, deși existau semne că Jennifer se gândea la sinucidere, ea nu părea să-și fi luat viața.

Nu se știe dacă femeia a încercat cu adevărat să se sinucidă sau a fost o înscenare

Scrisorile adresate familiei și prietenilor ei au fost găsite de polițiști, împrăștiate prin camera ei. Pe telefonul ei erau mesaje video înregistrate pentru cei dragi, în lunile dinaintea morții. Poliția a constatat că, deși unele dintre aceste note au fost găsite în telefonul ei, nimic nu a indicat că ar fi concluzii adevărate care să dovedească faptul că femeia și-ar fi luat viața.

Pe acelaşi subiect

Au existat dovezi că Jennifer a încercat să cumpere un anumit medicament, care a apărut recent în mai multe alte anchete privind sinuciderea. Femeia a încercat să cumpere de mai multe ori acest medicament, dar ofițerii nu au putut stabili dacă vânzarea a avut loc și dacă substanța a fost livrată.

Poliția a spus că nu a găsit nicio dovadă a ambalajului sau a unui recipient pentru această substanță în casă, deși atunci când telefonul lui Jennifer a fost deblocat de către ofițeri, au descoperit că aceasta a căutat pe internet mai multe pastile care se pot lua în combinație cu acea pastilă. Urme ale acestor medicamente au fost găsite în sistemul ei.

Femeia era într-o relație "toxică", cu un bărbat care se prefăcea că suferă de cancer

Profesorul Hunt, patologul care a efectuat autopsia femeii a indicat cauza morții acesteia ca aspirație a conținutului gastric. Aceasta înseamnă că alimentele sau lichidele pe care le consumase au cauzat un blocaj în trachee sau în plămâni.

Mama femeii, Margaret, spus că o relație extrem de „toxică”, avută în lunile dinaintea morții acesteia a consumat-o, tânăra neputând să renunțe la partenerul ei care s-ar fi prefăcut că are cancer în stadiul patru în încercarea de a o controla și manipula. Este imposibil de spus dacă tânăra a ingerat sau nu ceva în încercarea de a-și lua viața. Femeia de 39 de ani a fost o figură cunoscută și extrem de populară în industria afacerilor. Ea a lucrat ca manager de turism la NatWest Group/RBS din 2016

Jenni a fost un membru incredibil de special și energic al comunității ITM. Dorința ei naturală de a-i face pe toți să se simtă bineveniți și apreciați era apreciată de toată lumea. Căldura, umorul, empatia și talentul lui Jenni au fost admirate de mulți dintre noi. Jenni ar lumina pur și simplu o cameră și orice situație pe care ți-o poți imagina, o întâlnire de afaceri, o conferință, un curs de gimnastică, o seară într-un bar, toate ar fi mai bune dacă Jenni ar fi acolo. Ne este atât de dor de ea și ne vom aminti mereu de ea”, a spus  CEO-ul firmei la care lucra femeia, Scott Davies.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Moarte învăluită în mister: Femeie de afaceri, găsită fără viață în condiții suspecte, în casa ei din Manchester. Ce se afla în telefonul victimei