Antena Meniu Search
x

Video O actriţă chineză, amendată cu 46 de milioane de dolari. În plus, serialul a fost interzis, iar producătorii au primit ordin să nu-i mai ofere roluri

O actriţă celebră din China a fost amendată cu o sumă uriaşă, echivalentă cu 46 milioane de dolari, pentru evaziune fiscală.

de Redactia Observator

la 28.08.2021, 10:20

Vezi și

Zheng Shuang este acuzată că a ascuns o parte din plata, considerată excesivă, primită pentru rolul dintr-un serial de succes. Ca pedeapsă suplimentară, serialul a fost interzis iar producătorilor li s-a ordonat să n-o mai distribuie pe Zhang în filme.

Măsurile par să se înscrie într-o ofensivă împotriva aşa-zisei "culturi haotice a celebrităţilor" care, potrivit guvernului chinez, perturbă ordinea socială. Astfel, s-a interzis publicarea de topuri ale vedetelor şi votarea pe internet pentru concursuri muzicale, iar cluburile de fani vor fi supuse unor reguli severe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O actriţă chineză, amendată cu 46 de milioane de dolari. În plus, serialul a fost interzis, iar producătorii au primit ordin să nu-i mai ofere roluri