Antena Meniu Search
x

O adolescentă de 17 ani a fost găsită moartă într-o pădure din Anglia. Fata fusese dată dispărută de o zi, după ce nu a mai ajuns acasă

O adolescentă de 17 ani a fost găsită moartă într-o pădure, după ce a fost dată dispărută în urmă cu o zi. Fata nu a mai ajuns acasă şi părinţii au cerut ajutorul autorităţilor.

de Monica Palade

la 09.02.2022, 17:33

A fost lansată o operaţiune amplă pentru găsirea lui Imogen Tothill din Holmes Chapel, Cheshire, iar după o zi, oamenii legii au găsit trupul care se crede că îi aparţine fetei într-o pădure.

Poliţiştii aşteaptă o confirmare oficială, dar cred că este fata dispărută. Moartea sa nu este tratată ca fiind suspectă şi un dosar va fi pregătit pentru medicul legist, a confirmat Poliția din Cheshire.

Adolescentă găsită moartă la o zi de la dispariţie

Un purtător de cuvânt a declarat: „Ofițerii care cautau o adolescentă dispărută din Holmes Chapel au găsit, din păcate, un cadavru. Trupul a fost descoperit într-o zonă împădurită din apropiere de Ravenscroft, miercuri, 9 februarie. Încă nu a avut loc identificarea oficială, dar se crede că este cea a adolescentei dispărute, Imogen Tothill. Rudele ei apropiate au fost informate și sunt sprijinite de ofițerii specialiști. Gândurile noastre sunt alături de familia lui Imogen în această perioadă dificilă”.

Ofițerii au căutat-o pe Imogen peste noapte, după ce aceasta a fost dată dispărută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O adolescentă de 17 ani a fost găsită moartă într-o pădure din Anglia. Fata fusese dată dispărută de o zi, după ce nu a mai ajuns acasă