Antena Meniu Search
x

O americancă a fost arestată pentru că s-a autosatisfăcut pe plajă, crezând că nu o vede nimeni

Christina Revels-Glick, o americancă de 34 de ani, a fost arestată pentru că s-a autosatisfăcut pe o plajă din Savannah, statul Georgia, crezând că nu o vede nimeni.

de Redactia Observator

la 30.08.2021, 17:07

Pentru câteva secunde de plăcere, americanca riscă un an de închisoare
Pentru câteva secunde de plăcere, americanca riscă un an de închisoare - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Americanca riscă un an de închisoare.

Christina se afla la plajă, în momentul în care a simţit că are nevoia să se autosatisfacă. Şi-a dat seama că nu este foarte multă lume în jur, aşa că a scos un vibrator din geanta de plajă şi a trecut la treabă.

Conform Daily Star, femeia a avut ghinionul să fie surprinsă de o altă femeie care a alertat de urgenţă forţele de ordine. În baza detaliilor oferite de martora respectivă, poliţiştii au identificat-o pe Christina şi au reţinut-o în momentul în care se afla într-un restaurant din apropiere.

Chestionată în legătură cu incidentul respectiv, femeia a recunoscut, cu nonşalanţă, că într-adevăr ea este cea căutată şi că ea chiar a recurs la gestul respectiv. Ba chiar le-a spus poliţiştilor că nu-şi dă seama cum de a fost observată în condiţiile în care i-a luat doar 20 de secunde să ajungă la punctul culminant.

Americanca riscă un an de închisoare

Pe acelaşi subiect

Întrebată dacă într-adevăr a folosit un vibrator, femeia a recunoscut şi acest lucru, dar a precizat că l-a acoperit cu un prosop, tocmai în speranţa că nu o vede nimeni.

Ba chiar martora, identificată drept Sarah Moss, ar fi filmat incidentul, iar clipul este acum utilizat ca probă de anchetatori împotriva Christinei.

Christina Revels-Glick a fost pusă sub acuzare pentru comiterea a două infracţiuni, iar ulterior a fost eliberată pe cauţiune. Totuşi, ea riscă un an de închisoare pentru câteva secunde de plăcere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O americancă a fost arestată pentru că s-a autosatisfăcut pe plajă, crezând că nu o vede nimeni