Antena Meniu Search
x

O bătrână de 79 de ani a fost violată de un adolescent de 16 ani pentru câţiva bani. Femeia din Anglia a fost atacată în propria casă

O femeie în vârstă de 79 de ani din Newcastle-under-Lyme a fost victima unui viol comis de un adolescent de 16 ani, chiar în propria ei casă.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 11.02.2022, 21:34

Adolescentul a intrat peste bătrână, când aceasta era singură în casă
Adolescentul a intrat peste bătrână, când aceasta era singură în casă - Staffordshire Police
  • Informaţii cu impact emoţional!

În momentul atacului, femeia era singură în casă, iar Reece Wigglesworth, adolescentul de 16 ani a profitat de acest lucru şi a mers la uşa femeii. Crezând că băiatul ei s-a întors acasă, bătrâna a deschis uşa, moment în care tânărul a început să o ameninţe cerându-i toţi banii pe care îi are, scrie The Mirror.

Abuzată pentru câţiva bani

Pentru că femeia a refuzat să îi dea banii, adolescentul a început să îşi atingă pările intime, iar apoi a bruscat-o pe bătrână, a imobilizat-o pe blatul de la bucătărie şi a început să o agreseze, potrivit declaraiilor victimei. Pentru că victima a început să ţipe, tânărul a lovit-o peste cap, cerându-i în repetate rânduri să tacă, apoi a fugit. În stare de şoc, femeia a reuşit să anune poliţia, iar tânărul a fost prins după trei zile de la incident. 

În trecut, adolescentul a mai primit avertizări, asta după ce la 11 ani a încercat să agreseze sexual un copil, iar înainte cu şapte luni de a o viola pe bătrână, tânărul, împreună cu un alt complic au jefuit maşina unei femei cu dizabilităţi, în tot acest timp ameninţând victima cu un cuţit. Wigglesworth a fost acum condamnat la opt ani și jumătate de detenție. Wigglesworth a fost trecut în registrul infractorilor sexuali pe o perioadă nedeterminată și a fost exclus de la o serie de activități care implică copii și adulți vulnerabili.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O bătrână de 79 de ani a fost violată de un adolescent de 16 ani pentru câţiva bani. Femeia din Anglia a fost atacată în propria casă