Antena Meniu Search
x

O bătrânică s-a trezit în patul unui străin, după ce personalul spitalului i-a greșit adresa și a trimis-o la 35 de kilometri distanță de casă, în Anglia

O bătrânică de 83 de ani a trăit coșmarul vieții sale când s-a trezit în patul unui străin. Pensionara a fost transferată de spital la domiciliul unui alt pacient. Abia a doua zi, personalul și-a dat seama de greșeală.

de Monica Palade

la 26.09.2023, 18:54

O bătrânică s-a trezit în patul unui străin, după ce personalul spitalului i-a greșit adresa și a trimis-o la 35 de kilometri distanță de casă, în Anglia - Shutterstock

Joyce Wright s-a trezit în patul unui străin în Boston, Lincolnshire, Marea Britanie, pe 20 septembrie, după o greșeală a serviciilor spitalicești și a paramedicilor responsabili de escortarea ei la domiciliul său, scrie Le Parisien.

În patul unui străin

Octogenara căzuse în casă și a fost tratată într-un spital din Boston. Dar printr-o eroare încă neexplicată, externarea ei din spital a fost decisă în seara zilei de 19 septembrie, probabil o încurcătură cu un alt pacient.

A fost apoi preluată de o echipă de paramedici care a dus-o la Skegness, la 35 km distanță de casa ei. Sub morfină și „în toiul nopții”, Joyce Wright nu era în stare să-și dea seama că nu era acasă, conform fiului ei Andy.

Ajunși la destinație, paramedicii au putut intra în casă folosind o cheie lăsată într-o cutie pentru care aveau codul. Apoi au așezat pacientul în patul din dormitorul matrimonial. Abia a doua zi dimineața eroarea a fost descoperită de serviciile spitalicești în timpul tranzițiilor matinale.

Fiul femeii este „absolut șocat” și „foarte, foarte furios” după greșeală. El spune că ar fi putut să fie mult mai grav pentru mama lui. Spitalul i-a explicat că mama lui a fost dusă în locul pacientului din salonul alăturat. Joyce Wright este acum din nou la spital, unde este tratată, însă starea ei nu are motive de îngrijorare. O anchetă a fost declanșată de serviciile spitalicești locale și serviciile de ambulanță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O bătrânică s-a trezit în patul unui străin, după ce personalul spitalului i-a greșit adresa și a trimis-o la 35 de kilometri distanță de casă, în Anglia