Antena Meniu Search
x

Galerie foto O casă de lux din UK evaluată la 3 milione de lire sterline poate fi obținută cu doar 10 lire

O vilă luxoasă din UK, în valoare de 3 milioane de lire sterline, poate fi obținută cu suma de doar 10 lire sterline. Marele câștigător va mai fi recompensat, de asemenea, și cu suma de 100.000 de lire sterline. Cum poate fi câștigată locuința.

de Redactia Observator

la 18.01.2024, 19:21

Casa idilică din Cotswolds este înconjurată de o grădină imensă, într-o zonă de o frumusețe naturală remarcabilă, lângă Charlbury. Proprietatea cu cinci dormitoare din West Oxfordshire este cea mai recentă casă pusă în joc la tombola OMAZE Millions Pound House, potrivit The Sun.

Un bilet costă doar 10 lire sterline

Casa luxoasă de 4.700 de metri pătrați din Cotswolds se închiriază cu suma de aproximativ 5.000 lire sterline - 7.000 lire sterline pe lună. Pariorii norocoși nu vor avea de plătit taxe ipotecare sau de transfer, iar locuința este complet mobilată. Câștigătorul poate decide fie să locuiască în casă, să o închirieze pentru un venit suplimentar, fie să o vândă.

Locuința arată spectaculos. Are o bucătărie modernă, cu mobilă din stejar și cu toate electrocasnicele necesare, un living luxos, trei dormitoare cu băi proprii, o debara, un birou spațios și un dressing imens. Mai mult, casa dispune de o sală de sport spațioasă. Înscrierile la extrageri pentru tombola Omaze Million Pound House, Cotswolds sunt disponibile acum la omaze.co.uk iar un bilet costă doar 10 lire sterline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » O casă de lux din UK evaluată la 3 milione de lire sterline poate fi obținută cu doar 10 lire