Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O casă din UK se vinde cu 200.000 de euro, dar nimeni nu vrea să o cumpere. Detaliul neobișnuit care îi dă pe cumpărători înapoi

O casă dintr-un orășel istoric din Anglia se vinde cu doar 207.000 de euro însă un detaliu care se află în interiorul locuinței pare să-i dea înapoi pe cumpărători. 

de Redactia Observator

la 14.09.2024 , 14:10

Casa care se vinde cu aproximatic 200.000 de euro se află în orașul Alcester, acolo unde s-a născut Shakespeare. Este un oraș istoric care găzduiește 9.000 de locuitori. Deși casa se vinde la un preț mult mai mic decât cel de pe piață, un detaliu îi face pe cumpărători să dea înapoi, potrivit Mirror.

Detaliul din cauza căruia nimeni nu vrea să cumpere casa

In interiorul casei cu doua dormitoare se afla un vas de WC situat sub scara care duce la primul etaj, într-o altă cameră din casă. Ușa băii improvizate lipsește însă cu desăvârșire. Din fericire, există și o altă baie, perfect normală, în casă. Oamenii au reacționat imediat în mediul online, după ce au văzut detaliul ieșit din comun care se află în casă.

Articolul continuă după reclamă

„Îmi place foarte mult această casă în afară de toaleta deschisă. Are caracter”, a scris un utilizator.

Proprietatea urmează să fie vândută la licitație de către R A Bennett & Partners.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Mapamond » O casă din UK se vinde cu 200.000 de euro, dar nimeni nu vrea să o cumpere. Detaliul neobișnuit care îi dă pe cumpărători înapoi