Antena Meniu Search
x

O cățeluşă bolnavă de cancer și-a petrecut ultima zi din viață alături de stăpâni. Momentul sfâşietor a fost urmărit de peste 3,3 milioane de oameni: "Am plâns în hohote"

Un videoclip sfâșietor cu ultima zi pe pământ a unui câine pe moarte i-a făcut pe oameni să plângă, după ce Lily, Labradorul, în vârstă de șapte ani, a fost surprinsă îmbrățișându-și stăpânul și mâncând gustările ei preferate.

de Redactia Observator

la 14.10.2022, 19:40

O femeie cu inima zdrobită și-a luat rămas bun de la câinele ei care era pe moarte și a emoționat întregul internet. Labradorul Lily a fost diagnosticată cu limfom, unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer la câini, la vârsta de șapte ani. Stăpâna ei a spus că nu au avut „suficient de mult timp” împreună, relatează Mirror.

Carina a postat un videoclip emoționant pe contul ei de TikTok cu ultima zi în viață a lui Lily. Peste 3,3 milioane de oameni au vizionat clipul care a ajuns viral, mulți spunând că „au plâns în hohote”.

Îmi pare rău, fetița mea, dar trebuie să pleci acum. Îți mulțumesc pentru tot, sunt atât de recunoscătoare că am avut șapte ani alături de tine. Te iubesc pentru totdeauna”, a scris Carina, în postarea ei de pe TikTok.

Labradorul poate fi văzut uitându-se la camera cu ochi de cățeluș, mâncând gustări și ghemuindu-se pe podea, apoi fiind îmbrățișat de familia ei iubitoare.

Pe acelaşi subiect

Aproape 5.000 de persoane au comentat la postare

Aproape 5.000 de persoane au comentat la postare, împărtășindu-și condoleanțe pentru proprietarul câinelui. O mulțime de proprietari de câini s-au deschis despre experiențele lor sfâșietoare și-au luat rămas bun de la animalele lor de companie.

„Se putea vedea în ochii ei cât de iubită a fost”, a spus cineva.

„Îmi pare rău pentru pierderea ta, Labradorii sunt cei mai buni prieteni pe care i-ai putea cere vreodată. N-am plâns niciodată pentru un câine pe care nu-l cunoșteam înainte”, a comentat un alt utilizator.

Un alt proprietar de câine și-a luat rămas bun de la câinele ei

Un alt proprietar de câine și-a luat rămas bun de la câinele ei, oferindu-i o ultimă îmbrățișare emoționantă, înainte de a  primi injecția letală de la veterinar. Rachel March, din Sydney, Australia, a fost absolut devastată când animalul ei de companie, Bowie, a ajuns la sfârșitul vieții și au ales să-l lase să plece în mod pașnic.

Rachel a surprins momentul emoționant în care s-au despărțit în cele din urmă, în fața camerei, astfel încât să poată prețui prietenia lor specială pentru totdeauna.

 „Acea ultimă îmbrățișare cu Bowie este ceva ce nu voi uita niciodată și sunt atât de bucuroasă că a murit în pace în jurul familiei, cu demnitate”, a spus aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » O cățeluşă bolnavă de cancer și-a petrecut ultima zi din viață alături de stăpâni. Momentul sfâşietor a fost urmărit de peste 3,3 milioane de oameni: "Am plâns în hohote"