Antena Meniu Search
x

O femeie din Bacău a abandonat doi pui de câine. Amenda pe care a primit-o

O femeie din Bacău a fost amendată de către poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor, după ce a abandonat pe stradă doi pui de câine, pe care i-a lăsat în faţa sediului unei clinici veterinare. Amenda în cuantum de 3.000 de lei reprezintă pragul minim prevăzut de lege, amenda maximă pentru această contravenţie ajungând la 12.000 de lei, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 14.10.2022, 17:04

Cei foi pui de câine au ajuns în grija unei fundaţii care se ocupă cu protecţia animalelor
O femeie din Bacău a abandonat doi pui de câine - IPJ Bacău

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Bacău, vineri, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au amendat cu 3.000 de lei o femeie din municipiul Bacău acare a abandonat în dreptul unei clinici veterinare din localitate doi pui de câine în vârstă de aproximativ trei luni.

Femeia a fost identificată cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă

Aceasta a fost identificată cu ajutorul imaginilor filmate de camerele supraveghere din zonă. Cei doi pui de câine au ajuns în grija unei fundaţii care se ocupă cu protecţia animalelor. 

Potrivit legii, abandonarea animalelor constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă între 3.000 şi 12.000 de lei.Tot prin lege, este obligatorie sterilizarea câinilor cu sau fără stăpân aparţinând rasei comune, dar şi a metişilor acestora, nerespectarea acestei obligaţii legale fiind contravenţie, care se sancţionează cu sume cuprinse între 5.000 şi 10.000 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O femeie din Bacău a abandonat doi pui de câine. Amenda pe care a primit-o