Antena Meniu Search
x

O copilă cu handicap și-a folosit jucăriile de pluș pentru a mima abuzul la care era supusă acasă de propriul tată, în Italia

O fetiță minoră, cu dizabilități, s-a folosit de jucăriile de pluș, mimând acte sexuale, în încercarea disperată de a-i face pe asistenții sociali să înțeleagă groaza în care trăia acasă. Copila era violată de propriul ei tată, iar acesta a fost modul ei de a striga după ajutor, de a implora să fie salvată. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.10.2023, 12:12

"Tata mă violează!" O copilă cu handicap și-a folosit păpușile pentru a mima abuzul la care era supusă de propriul tată, în Italia - Profimedia / imaginie ilustrativă

Oroarea s-a întâmplat în Molinella, o comună în provincia Bologna, Italia, iar gestul copilei, înțeles de asistentul social, le-a permis carabinierilor să demareze ancheta.

Pe 30 septembrie, tatăl fetei, un albanez în vârstă de 62 de ani, a fost arestat, fiind acuzat pentru agresiune sexuală în formă continuată. 

Fetița a mimat abuzul cu jucăriile de pluș

Asistenții sociali au devenit îngrijorați și au anunțat poliția când și-au dat seama că fata le comunica de fapt disconfortul ei, exprimând în felul ei ceea ce a simțit că i se întâmplă acasă.

Pe acelaşi subiect

Copila a mimat abuzul cu niște jucării de pluș pe care le avea în camera ei, arătând clar că una dintre cele două păpuși era tatăl ei.

Micuța a rămas singură cu bărbatul de 62 de ani, după ce mama ei a murit, potrivit Il Resto del Carlino. La 25 septembrie, fata a fost îndepărtată de tatăl ei și plasată de urgență într-un internat de tip social pentru copiii cu dizabilităţi. 

Albanezul se află acum în închisoarea Dozza din Bologna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O copilă cu handicap și-a folosit jucăriile de pluș pentru a mima abuzul la care era supusă acasă de propriul tată, în Italia