Antena Meniu Search
x

Foto "O, Doamne! E groaznic!" Sătulă de plânsete, o mamă şi-a înjunghiat de 3 ori în stomac băieţelul. Copilul de doar 18 luni din Rusia a văzut moartea cu ochii

O femeie din Rusia și-a înjunghiat fiul de 18 luni în stomac cu un cuțit de bucătărie pentru a-l disciplina pentru că „nu s-a oprit din plâns”.

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 16:35

"O, Doamne! E groaznic!" Sătulă de plânsete, o mamă şi-a înjunghiat de 3 ori în stomac băieţelul. Copilul de doar 18 luni din Rusia a văzut moartea cu ochii
"O, Doamne! E groaznic!" Sătulă de plânsete, o mamă şi-a înjunghiat de 3 ori în stomac băieţelul. Copilul de doar 18 luni din Rusia a văzut moartea cu ochii - Priyutovo Police via Daily Mail

Tânăra de 22 de ani, identificată pe numele ei Aida, a atacat copilul la locuința lor din satul Priyutovo din Republica Bashkortostan, Rusia. Mama şi soţul ei, pe nume Viktor, în vârstă de 28 de ani, erau la o petrecere când ea l-a acuzat că are o aventură. Cuplul s-a certat înainte ca bărbatul să plece din casă, în timp ce Aida a continuat să consume alcool. Între timp, fiul lor mic, Artem, care dormea ​​în camera alăturată, s-a trezit și a început să plângă, relatează Daily Mail.

Polițiștii spun că mama a așteptat ca acesta să se liniștească singur, dar când nu s-a întâmplat, a apucat cuțitul de bucătărie, s-a repezit la copil și l-a înjunghiat în stomac de trei ori. După aceea, Aida a aruncat cuțitul pe jos și a plecat să se plimbe pe străzi. Ceva mai târziu, ea a oprit un pieton și i-a cerut să cheme o ambulanță pentru Artem, spun rapoartele poliției. Paramedicii au găsit copilul într-o baltă de sânge după ce au ajuns la fața locului și au chemat poliția.

Copilul a supravieţuit miraculos

Un videoclip al poliției îl arată pe micuțul Artem cu pete de sânge pe haine. Se pot auzi spunând: „O, Doamne! Îi ies intestinele!” Copilul a fost transportat de urgență la spital cu răni grave de cuțit. Medicii au cusut rănile și au reușit să salveze viața băiatului, potrivit presei locale.

Aida a fost arestată și trimisă la o secție de poliție pentru audieri. Femeia și-ar fi atacat fiul pentru a se întoarce la soțul ei care pl. „Mama a dat cel puțin trei lovituri cu un cuțit în stomacul copilului. După aceea, a ieșit afară și a cerut unui trecător să cheme o ambulanță”, a declarat poliţia presei locale.

Aida intrase deja în atenția serviciilor sociale în trecut când nu își trata copilul de bolnav. Potrivit autorităților, de data aceasta fiul ei va fi plasat într-un orfelinat. Mama a fost reținută. Dacă va fi găsită vinovată, ea riscă până la 7 de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "O, Doamne! E groaznic!" Sătulă de plânsete, o mamă şi-a înjunghiat de 3 ori în stomac băieţelul. Copilul de doar 18 luni din Rusia a văzut moartea cu ochii