Antena Meniu Search
x

O familie din SUA a schimbat hainele de sărbătoare cu cele de doliu. Doi fraţi s-au împuşcat din cauza cadourilor, sora lor a căzut secerată 

Doi fraţi de 14 şi 15 ani din Florida sunt anchetaţi, după ce sora lor a fost împuşcată mortal, în urma unei dispute cu privire la numărul cadourilor primite de Crăciun. Primul care a scos arma a fost adolescentul de 14 ani, care a fost pus - deja - sub acuzare, pentru tentativă de omor. Fratele său cu un an mai mare este anchetat, pentru că - la rândul său - deţinea un pistol cu care nu a ezitat să tragă. Momentan, însă, este la un centru de boli psihice, însă va fi cercetat pentru tentativă de crimă de gradul întâi şi de falsificare de probe.   

de Redactia Observator

la 27.12.2023, 20:26

Vezi și

Abrielle avea 23 de ani și se afla alături de frații ei, doi adolescenți de 14 și 15 ani, într-un centru comercial din orașul Largo. Spiritele s-au aprins din cauza numărului cadourilor de Crăciun pe care le-au primit. Cel care s-a supărat cel mai tare a fost tânărul de 15 ani, care a constatat că fratele lui mai mic a primit mai multe daruri.

Bob Gualtieri, poliţist: Au avut această ceartă în familie despre cine primește ce, câți bani au costat cadourile. Au avut disputa asta în magazin, unde au început să se certe. După ce au plecat din magazin, s-au dus la casa bunicii lor, locul unde a avut loc incidentul.

În scurt timp, cearta celor doi fraţi s-a transformat într-un adevărat duel cu arme de foc procurate de pe piaţa neagră. Sora lor mai mare a încercat să-i separe, numai că asta i-a fost fatal. A nimerit în calea glonţului tras de fratele ei de 14 ani.

Abrielle era mama a doi copii

A murit pe loc. Adolescentul de 15 ani a ripostat şi l-a rănit pe mezin. Speriat, a aruncat arma şi a fugit, dar a fost capturat în scurt timp. Fratele cel mic a ajuns la spital. Este în stare stabilă şi va fi preluat în custodie în clipa în care va fi eliberat. Procurorii nu ştiu, pentru moment, dacă acesta va fi acuzat ca adult pentru uciderea surorii sale.

La reședința lor din Tampa Bay, oamenii - rude și prieteni - au schimbat hainele de sărbătoare cu cele de doliu. Abrielle era mamă a doi copii și, înainte de tragedie postase o fotografie pe rețelele sociale împreună cu cei mici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » O familie din SUA a schimbat hainele de sărbătoare cu cele de doliu. Doi fraţi s-au împuşcat din cauza cadourilor, sora lor a căzut secerată