Antena Meniu Search
x

O fată de 19 ani a murit într-un Mercedes A-Class făcut bucăți, zdrobit de un tractor pe un drum din Germania. Prietena ei este în comă

O tânără în vârstă de 19 ani a murit pe loc, iar prietena ei de aceeași vârstă este în comă la spital, după ce mașina în care se aflau, un Mercedes A-Class, s-a ciocnit cu un tractor. Groaznicul accident s-a produs luni după-amiază, pe un drum din Humptrup, o comună din landul german Schleswig-Holstein.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.08.2023, 13:54

O fată de 19 ani a murit într-un Mercedes A-Class făcut bucăți, zdrobit de un tractor pe un drum din Germania. Prietena ei este în comă - BILD

Tragedia a avut loc la intersecția Kreisstraße 94 cu Aventoft, după ce, din motive încă neclare, tractorul a lovit mașina în care se aflau cele două prietene.

Imagini înfiorătoare publicate de presa locală arată dimensiunea dezastrului. Practc, utilajul a strivit micuța mașină, urcându-se cu roțile pe ea și oprindu-se pe capotă.

Accident de groază în Germania. Un tractor a zdrobit o mașină cu două fete în interior

Cele două tinere au rămas blocate între fiare, martorilor fiindu-le imposibil să ajungă la ele, în încercarea lor de a le salva. Au dat alarma, iar la fața locului au ajuns rapid zeci de pompieri din Humptrup, Süderlügum și Neukirchen, medici, paramedici, polițiști, dar și un elicopter de urgență.

Din păcate, pentru una dintre fete, care era pasager în Mercedes, nu s-a mai putut face nimic, fiind declarată decedată. Șoferița a fost eliberată cu greu din mașina zdrobită, abia după ce tractorul a fost ridicat de pe caroserie cu o macara. În stare critică, tânăra de 19 ani a fost transportată la spitalul din Flensburg cu elicopterul, potrivit NDR. În schimb, șoferul tractorului a ieșit singur din utilaj, fiind în stare de șoc. Un expert numit de Parchet urmează să stabilească cine se face vinovat pentru producerea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » O fată de 19 ani a murit într-un Mercedes A-Class făcut bucăți, zdrobit de un tractor pe un drum din Germania. Prietena ei este în comă