Antena Meniu Search
x

O femeie a fost sfâşiată de doi aligatori, după ce a căzut într-un iaz din apropierea casei, în Florida

O femeie ar fi fost înşfăcată şi ucisă de către doi aligatori înainte de a reuși să iasă din iazul situat la Clubul de Golf Country Boca Royale, din Florida. 

de Antonia Roşu

la 17.07.2022, 12:35

O femeie a fost sfâşiată de doi aligatori după ce a căzut într-un iaz din Florida
O femeie a fost sfâşiată de doi aligatori după ce a căzut într-un iaz din Florida - Profi Media

O femeie în vârstă a fost ucisă de doi aligatori după ce a căzut într-un iaz din apropierea casei ei din Florida. Ea a fost văzută căzând în apă vineri seara și „s-a luptat să rămână la suprafaţă”, potrivit autorităţilor din Sarasota.

„Doi aligatori au fost observați în apropierea victimei și, în cele din urmă, au apucat-o în timp ce se afla în apă”, a declarat un reprezentant al poliţiei. Femeia a fost declarată decedată la fața locului.

Cei doi aligatori au fost capturaţi şi scoşi din iaz, oficialii confirmând că ambii aveau o lungime de aproximativ 2 metri şi jumătate, relatează Daily Mirror.

A treia persoană ucisă de aligatori din ultimele trei luni

Decesele provocate de aligatori sunt rare în Statele Unite ale Americii, în medie fiind una pe an în toată țara. Cel mai recent incident devine al treilea deces care a avut loc în ultimele trei luni. În iunie, un bărbat a fost târât într-un iaz de o reptilă de 3 metri lângă Myrtle Beach, în Carolina de Sud, primul incident din regiune, din mai 2020 încoace.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O femeie a fost sfâşiată de doi aligatori, după ce a căzut într-un iaz din apropierea casei, în Florida