Antena Meniu Search
x

O femeie a fost ucisă, tranșată și îndesată într-o valiză, în Thailanda. Ucigașul, care i-a aruncat trupul în râu, și-a primit sentința

Un britanic în vârstă de 51 de ani a fost condamnat la opt ani de închisoare de un tribunal din Thailanda, după ce a ucis o prostituată în vârstă de 27 de ani, a tranșat-o și i-a aruncat trupul într-un râu, scrie CNN. Crima a avut loc în 2014.

de Redactia Observator

la 02.06.2022, 11:51

- Profimedia Images

Shane Kenneth Looker a recunoscut că a ucis-o pe Laxami Manochat după ce s-au întâlnit într-un bar din Bangkok, în 2014. Cei doi au mers împreună la un hotel, însă, doar Looker a fost observat plecând cu o geantă foarte grea. Ulterior, angajații hotelului au descoperit în cameră așternuturile pline de sânge. 

Câteva zile mai târziu, trupul tinerei a fost descoperit în râul Mae Klong, în apropiere de orașul Kanchanaburi, într-o valiză plină cu pietre. AND-ul bărbatului a fost găsit pe unghiile victimei.

Un mandat internațional de arestare a fost emis pe numele lui Looker în 2015. După ce s-a ascuns o perioadă în casa lui de vacanță dintr-o stațiune de pe litoral, a trecut granița în Malaezia și apoi fugit în Spania. În cele din urmă, a fost descoperit pe insula Ibiza, unde a fost reținut.

Datorită faptului că și-a recunoscut vinovăția, bărbatul a primit de la 16 la 8 de ani închisoare și va trebui să plătească despăgubiri în valoare de 300.000 de dolari familiei victimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O femeie a fost ucisă, tranșată și îndesată într-o valiză, în Thailanda. Ucigașul, care i-a aruncat trupul în râu, și-a primit sentința