Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie a încercat să răpească un băiețel de 2 ani, chiar din brațele tatălui, într-un magazin din UK. Mărturia tulburătoare a bărbatului: "Nimeni nu a făcut nimic"

Un bărbat din Anglia a povestit panica prin care a trecut, după ce o femeie a încercat să-i smulgă bebelușul din brațe, într-un magazin. Femeia a început să strige, susținând că barbatul este cel care i-a furat copilul. Nici personalul magazinului și nici clienții nu au intervenit, deși tatăl i-a rugat pe aceștia să sune la poliție.

de Redactia Observator

la 05.04.2023 , 09:26

Jon Baylis susține că femeia a încercat să-i răpească fiul de doi ani într-un magazin dintr-un centrul comercial, în Cornwall. El spune că femeia, despre care crede că are peste 50 de ani, a încercat să-i smulgă copilul din brațe, dar acesta a împins-o și a reușit să scape de ea. Tatăl a strigat după ajutor, dar spune că se simte dezamăgit și că personalul magazinului nu a intervenit și nu a sunat la poliție când acesta era „evident” în dificultate, potrivit Mirror.

CornwallLive a raportat de atunci că și alți părinți au spus că au fost urmăriți de o femeie descrisă la fel, în weekend. După ce a intrat în magazin, Jon a spus că femeia s-a apropiat de ei și i-a spus micuțului: „Bună, băiat frumos”. Bărbatul a spus că a zâmbit și a salutat-o și apoi a observat că ea se afla și în următorul magazin în care a intrat, dar nu s-a gândit că este ceva suspect. 

Am observat-o aproape în spatele meu în timp ce ma plimbam rpin magazin și am început să mă simt ciudat”, a spus bărbatul.

Articolul continuă după reclamă

Jon a intrat apoi în alt magazin să caute pantofi pentru Dexter și a observat femeia care stătea pe scaunele din spatele lor. Își întindea mâinile către băiețel și l-a întrebat pe Jon dacă îl poate ține pe Dexter.

Pe acelaşi subiect

Femeia l-a urmărit în fiecare magazin în care bărbatul intra

Am spus „îmi pare rău, nu” și am plecat. Apoi mi-am dat seama că era foarte aproape de mine, așa că m-am prefăcut că am uitat ceva și m-am dus din nou în spatele magazinului. Ea s-a oprit și m-a urmat, l-am luat pe Dex și am plecat de la magazin, cu femeia în spatele nostru” a spus Jon.

Jon a intrat apoi în al magazin, unde lucrurile au luat o întorsătură și mai sinistră.

M-am îndreptat spre partea din spate a magazinului. Când am ajuns acolo și m-am întors să verific, ea era drept în fața mea și spunea „lasă-mă să-l țin în brațe. Nu vreau să te rănesc”. Apoi a început să țipe „acesta este copilul meu, el mi-a luat copilul”. Am început să strig după ajutor, dar nimeni nu a făcut nimic, au continuat să servească și să se uite la pantofi. Această doamnă a venit la mine de trei ori și a trebuit să o alung, strigând „stai departe”. Am strigat personalului să o ia pe această femeie de lângă mine, ea încearcă să-mi ia fiul, dar nimeni nu a făcut nimic să o scoată sau să ne ducă pe mine și pe fiul meu în siguranță în spatele magazinului. I-am rugat să sune poliția, dar au spus că nu pot și că va trebui să o fac eu”, a povestit Jon.

Nici personalul magazinului și nici clienții nu au intervenit

În timp ce o ținea pe femeie la distanță și îl ținea pe Dexter cu o mână, Jon a scotocit prin geanta plină cu lucrurile copilui, a scos telefonul și a sunat la poliție. 

"Nu m-am simțit niciodată atât de singur într-un magazin plin în care am făcut cumpărături de ani de zile. Sunt atât de dezamăgit de personal și de oamenii care erau acolo. Odată ce mi-am scos telefonul, femeia a fugit din magazin. Când m-am întors în parcare, eram atât de paranoic și mă uitam peste umăr la fiecare două minute", a adăugat Jon.

Jon a vorbit cu poliția care i-a spus că urmează să se uite pe camerele de supraveghere. După ce a postat despre incident pe Facebook, Jon a fost contactat de alți părinți care spun că au fost abordați de femeia din zonă.

O mamă era la cumpărături cu fiica ei de doi ani în Marks & Spencer când a avut o întâlnire tulburătoare cu femeia, duminică. S-a ascuns de ea și apoi a găsit un agent de pază care a escortat-o pe femeie afară din magazin. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » O femeie a încercat să răpească un băiețel de 2 ani, chiar din brațele tatălui, într-un magazin din UK. Mărturia tulburătoare a bărbatului: "Nimeni nu a făcut nimic"