Antena Meniu Search
x

Video Trei tineri români au răpit 11 băieți, după ce i-au "agățat" pe un site de întâlniri pentru gay, în Italia. I-au snopit în bătaie, șantajat, jefuit și umilit

Trei români au fost arestaţi în Italia, după ce au răpit, bătut şi jefuit mai mulţi bărbaţi. Poliţiştii au identificat până acum 11 victime. Acestea sunt tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 20 de ani şi au căzut în capcana românilor, după ce au intrat în contact cu aceştia pe un chat de dating destinat persoanelor gay. 

de Redactia Observator

la 21.03.2023, 13:46

Vezi și

Cei trei români îşi ademeneau victimele cu profiluri false şi după câteva zile de conversaţii le cereau să se întâlnească. La prima întâlnire, aceştia erau urcaţi într-o maşină, duşi în locuri izolate, unde erau loviţi cu pumnii şi picioarele, jigniţi şi jefuiţi de portofele, inele şi lanţuri. 

Cei trei români, în arest la domiciliu

Autorităţile cred că numărul real al victimelor ar fi mai mare, dar că unora le este ruşine să vorbească. Judecătorul de caz a dispus ca cei românii să fie ţinuţi în continuare în arest la domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Trei tineri români au răpit 11 băieți, după ce i-au "agățat" pe un site de întâlniri pentru gay, în Italia. I-au snopit în bătaie, șantajat, jefuit și umilit