Antena Meniu Search
x

Foto Soţ şi soţie din SUA, răpiţi din autobuz în timpul unei vacanţe în Haiti. Ar fi ţinuţi ostatici de câteva zile

Departamentul de Stat al SUA a început o anchetă după ce a primit informații potrivit cărora doi americani au fost răpiți în Haiti, relatează Reuters. Aceştia, soţ şi soţie, amândoi în vârstă de 33 de ani, se aflau într-o excursie pentru a-și vizita familia. Ar fi ținuți ostatici de câteva zile, susţine o femeie care se declară rudă a celor doi.

de Redactia Observator

la 26.03.2023, 15:00

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA a declarat sâmbătă că autoritățile sunt la curent cu informațiile privind doi cetățeni americani dispăruți în Haiti, după ce mass-media a anunțat că un cuplu din Florida a fost răpit.

Soţi şi soţie, răpiţi în Haiti

Abigail Toussaint și Jean-Dickens Toussaint, ambii în vârstă de 33 de ani, au fost răpiți în apropiere de capitala Port-au-Prince și sunt ținuți ostatici de câteva zile, potrivit unei petiții online lansate de o femeie care susține că este rudă a cuplului. Cuplul din Florida se afla într-o excursie pentru a-și vizita familia, relatează Mediafax. Cei doi au participat la un festival și ulterior au fost răpiți în timpul unei călătorii cu autobuzul, susține ruda, potrivit CNN.

Bandele controlează o mare parte din Haiti. Infractorii se luptă cu poliția și între ei pentru teritorii. De asemenea, ei iau ostatici pentru a cere bani pentru răscumpărare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Soţ şi soţie din SUA, răpiţi din autobuz în timpul unei vacanţe în Haiti. Ar fi ţinuţi ostatici de câteva zile