Antena Meniu Search
x

Bărbatul din Australia care a ținut captivă 18 zile o fetiță de patru ani, condamnat la 13 ani de închisoare. Copila a fost furată din cortul familiei

Un bărbat a fost condamnat la 13 ani și șase luni de închisoare pentru că a răpit o fetiță de patru ani dintr-o tabără din Australia de Vest.

de Redactia Observator

la 05.04.2023, 08:34

Terence Kelly, în vârstă de 36 de ani, a pledat vinovat anul trecut că a răpit-o pe Cleo Smith din cortul familiei sale în octombrie 2021. Răpirea a declanșat o percheziție masivă a poliției, iar după 18 zile de căutări, fetița a fost găsită teafără, în casa bărbatului, care era la doar câteva minute distanță de propria ei casă, potrivit BBC.

Fetița a fost ținută captivă timp de 18 zile 

Terence a fost arestată la scurt timp după aceea și a recunoscut că a furat copii. Instanța a auzit cum Terence a ținut-o pe Cleo în casă timp de 18 zile, într-un dormitor cu o ușă modificată, care putea fi încuiat[ și descuiată doar din exterior.

Cleo Smith era într-un camping cu familia ei, la aproximativ o oră de mers cu mașina la nord de orașul ei natal, Carnarvon. A fost văzută ultima oară de mama ei când copila s-a trezit în miezul nopții și a cerut un pahar cu apă.

A doua zi dimineața, mama ei a descoperit cu groază că micuța nu se afla în sacul ei de dormit și că ușa cortului era deschisă. Peste 100 de polițiști au luat parte la anchetă. Imagininile de pe camerele polițiștilor au surprins momentul în care fetița a fost  salvată. Copila a fost văzută în timp ce apare în fața polițiștilor și zâmbește. Știa că visul urât pe care l-a trăit timp de 18 zile avea să se termine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Bărbatul din Australia care a ținut captivă 18 zile o fetiță de patru ani, condamnat la 13 ani de închisoare. Copila a fost furată din cortul familiei