Antena Meniu Search
x

O femeie a murit de frig, după ce a căzut într-o staţie de autobuz, în SUA, dar nu a mai putut să se ridice. Un trecător a trecut pe lângă ea, ignorând-o

O femeie de 49 de ani a murit de hipotermie, după ce a alunecat pe gheaţă şi a căzut într-o staţie de autobuz din Milwaukee.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.01.2024, 13:22

- Captură video / Youtube

Maşina lui Jolene Waldref, mamă a doi copii, se stricase recent, motiv pentru care aştepta autobuzul pentru a mers acasă după muncă. Femeia de 49 de ani a călcat strâmb şi a alunecat pe gheaţă, lovindu-se cu faţa de o poartă.

Un trecător a trecut peste trupul femeii, îgnorând-o

Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Un trecător a încetinit când s-a apropiat de trupul inconştient al femeii, dar a călcat peste ea şi şi-a continuat durmul în loc să o ajute. Mai târziu, Charlotte Morris, o altă trecătoare, a intervenit şi a încercat să ajute victima împreună cu o altă persoană, sunând de urgenţă la salvare.

La fața locului a apărut un echipaj de paramedici, însă în ciuda eforturilor, medicii nu au reuşit să o resusciteze pe Jolene, care zăcea inconştientă în zăpadă. Victima a fost declarată moartă în ambulanţă. La momentul tragediei, temperaturile înregistrau între -20 şi -30 de grade.

Pe acelaşi subiect

Jolene Waldref a rămas văduvă anul trecut, după ce soţul ei, bolnav cronic, a decedat.

Sara Arellano, prietenă apropiată a femeii, a declarat pentru WISN că, pe lângă faptul că aceasta i-a fost chiriaş mai bine de 20 de ani, avusese grijă inclusiv de copiii ei şi era mereu dispusă să ofere o mână de ajutor în orice situaţie. Inima ei era enormă, spune femeia, care nu-şi poate reveni din şoc. Jolene era mamă a două fete: Kevina, de 21 de ani şi Kaleia, de 14 ani. Cei dragi au creat un cont GoFundMe pentru a ajuta familia cu costurile de înmormântare, dar şi pentru a oferi sprijin financiar în următoarea perioadă pentru cele două copile rămase orfane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fetele sunt atât de tinere. Sunt încă răvăşite de pierderea tatălui lor de acum şase luni. Nimeni nu poate crede că s-a întâmplat o asemenea tragedie. Fondurile care sunt strânse vor fi folosite pentru a acoperi costurile aranjamentelor funerare și lucruri care vor fi necesare pentru fete. Fata cea mare, de 21 de ani, va prelua tutela surorii sale de 14 ani. Haideţi să le ajutăm şi să facem această tranziție mai puțin stresantă pentru ele. Au fost nevoite să crească mult prea repede, rămânând acum şi fără mamă”, este mesajul postat pe pagina de strângeri de fonduri, potrivit Daily Mail.

Decesul a fost declarat unul accidental, însă cauza morţii nu a fost făcută publică până la acest moment. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O femeie a murit de frig, după ce a căzut într-o staţie de autobuz, în SUA, dar nu a mai putut să se ridice. Un trecător a trecut pe lângă ea, ignorând-o