Antena Meniu Search
x

O femeie a murit sfâşiată de aligator în timp ce îşi plimba câinele, în SUA. Nimeni nu a putut să o mai salveze din colţii animalului

O femeie de 69 de ani din Carolina de Sud, SUA, a fost atacată mortal marţi de un aligator în timp ce îşi plimba câinele. Femeia se afla pe marginea unei lagune din apropierea unui club de golf, când animalul periculos s-a năpustit rapid asupra ei.

de Redactia Observator

la 05.07.2023, 12:53

O femeie a murit sfâşiată de un aligator în timp ce îşi plimba câinele, în apropierea unei lagune în SUA. Salvatorii nu au mai putut face nimic
O femeie a murit sfâşiată de un aligator în timp ce îşi plimba câinele, în apropierea unei lagune în SUA. Salvatorii nu au mai putut face nimic - CBS News

Femeia în vârstă de 69 de ani, al cărei nume nu a fost dezvăluit, a fost găsită moartă în zona Spanish Wells de pe Hilton Head Island, a anunţat biroul şerifului din comitatul Beaufort într-un comunicat, relatează Agerpres.

Victima a fost descoperită la marginea unei lagune care mărgineşte un club de golf. Un aligator părea să o păzească, întrerupând eforturile de salvare, a precizat biroul şerifului.

O femeie a murit în aceleaşi circumstanţe în februarie

În cele din urmă, aligatorul a fost îndepărtat în siguranţă, iar corpul femeii, recuperat. O autopsie este în curs de desfăşurare.

Acesta este cel de-al doilea atac mortal al unui aligator în comitatul Beaufort în ultimul an, a indicat biroul şerifului. O femeie în vârstă de 88 de ani din Sun City a fost atacată de un aligator într-o lagună din apropierea casei sale în august 2022.

În Florida, în luna februarie, o altă femeie, în vârstă de 85 de ani, care îşi plimba şi ea câinele, a fost ucisă când un aligator a tras-o de picior într-un iaz, la Fort Pierce.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » O femeie a murit sfâşiată de aligator în timp ce îşi plimba câinele, în SUA. Nimeni nu a putut să o mai salveze din colţii animalului