Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O femeie a rămas blocată cu capul jos între pereţii unei stânci pentru a-şi recupera telefonul. Australianca a fost salvată după 7 ore

O femeie care încerca să recupereze un telefon mobil căzut într-o crevasă a rămas blocată ore întregi între pereții stâncii. Incidentul s-a produs într-un parc natural din Australia. Victima a fost salvată de o echipă de intervenție.

de Redactia Observator

la 23.10.2024 , 14:20

Femeia a rămas blocată cu capul în jos aproximativ 7 ore. Incidentul a avut loc între stâncile din Hunter Valley, la nord de Sydney, potrivit Sky News.

Prietenii femeii au încercat să o ajute, dar nu au reușit. Ei au alertat autoritățile care au trimis la fața locului mai mulți specialiști.

Aceștia au construit un suport de lemn pentru a preveni orice rupere a peretelui stâncii și apoi au curățat zona. În cele din urmă femeia a fost scoasă la suprafață și nu a avut nevoie decât de îngrijiri medicale minore.

Vezi și

Telefonul a rămas pe fundul crevasei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să faceţi cumpărături de Black Friday, în rate?
Observator » Mapamond » O femeie a rămas blocată cu capul jos între pereţii unei stânci pentru a-şi recupera telefonul. Australianca a fost salvată după 7 ore