Antena Meniu Search
x

Foto O femeie a sângerat până la moarte, după ce a fost sfâșiată de câinele pe care îl îngrijea. Animalul agresiv fusese salvat recent, în SUA

O voluntară de la un centru de salvare a câinilor a fost atacată cu brutalitate de unul dintre animalele de care avea grijă. Partenerul acesteia a declarat că ''a făcut ceea ce îi plăcea să facă până la sfârșit''.

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 11:52

O femeie a sângerat până la moarte, după ce a fost sfâșiată de câinele pe care îl îngrijea
O femeie a sângerat până la moarte, după ce a fost sfâșiată de câinele pe care îl îngrijea - Facebook

Pam Robb, în ​​vârstă de 71 de ani, era alături de câine la adăpostul din Florida, joi, 17 februarie, când acesta a devenit brusc agresiv și a mutilat-o mortal. O a doua femeie care a asistat la atac și a încercat să ajute a scăpat cu răni ușoare.

Câinele Gladys s-a repezit inițial la brațul lui Robb, înainte de a o târâ la pământ. Partenerul acesteia a spus că a fost mândru de progresul pe care l-a făcut cu Gladys în săptămânile de când fusese salvat: ''Ea a fost una dintre puținele persoane cu care câinele a rezonat. Tocmai începea să prindă și mai multă încredere''.

Câinele fusese salvat recent și adus la adăpost

Un videoclip postat pe pagina de Facebook a adăpostului, cu o lună înainte de atac, arăta că animalul fusese abandonat lângă un canal infestat de aligatori. De atunci, adăpostul a postat actualizări regulate despre progresul ''lent, dar constant'' al lui Gladys, notează Daily Star.

Deplângând pierderea partenerului de peste 20 de ani a declarat: ''Cred că ar fi bucuroasă să știe că a făcut ceea ce îi plăcea să facă până la sfârșit''. O postare pe pagina oficială de Facebook a adăpostului spunea: ''Inimile noastre sunt frânte pentru draga noastră prietenă Pam, cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor ei. Suntem cu toții îndurerați și vă rugăm să ne acordați timp să procesăm această mare nenorocire și pierdere a dragei noastre prietene. Vă mulțumim pentru dragostea și răbdarea voastră''. Câinele a fost eutanasiat în ​​urma atacului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O femeie a sângerat până la moarte, după ce a fost sfâșiată de câinele pe care îl îngrijea. Animalul agresiv fusese salvat recent, în SUA