Antena Meniu Search
x

O femeie a semănat haos pe străzile din Santiago, Chile. A furat pistolul unui poliţist şi a tras la întâmplare

O femeie din Chile a împuşcat trei persoane după ce a furat pistolul unui poliţist care încerca să o aresteze.  

de Redactia Observator

la 02.04.2024, 09:15

Vezi și

Incidentul a avut loc chiar înainte ca femeia să fie urcată în duba poliţiei. Printre cei răniţi se află agenţi şi un cameraman al televiziunii locale. După ce a fost reţinută, femeia a reuşit să sustragă pistolul poliţistului care o încătuşase în faţa unui supermarket din Santiago.

Femeia a tras haotic cel puţin patru focuri de armă. În tot haosul creat, un om al legii a evitat gloanţele în ultima clipă, adăpsotindu-se după o clădire. Mai mulţi trecători panicaţi s-au ghemuit la pământ pentru a se feri din calea gloanţelor. 

Din fericire, viaţa lor nu se află în pericol. Haosul ar fi început după ce femeia s-a certat cu un agent, iar autorităţile spun că ea ar fi fost sub influenţa alcoolului. Potrivit Jandarmeriei, trei persoane au fost rănite în urma incidentului. Printre acestea se află și ofițerul care o arestase. Bărbatul a fost împușcat în genunchi. De asemenea, a rănit un cameraman care transmitea pentru programul de ştiri Contigo en la Mañana.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O femeie a semănat haos pe străzile din Santiago, Chile. A furat pistolul unui poliţist şi a tras la întâmplare