Antena Meniu Search
x

O femeie băută şi drogată a oprit o ambulanţă pe stradă şi i-a atacat pe medici, în Anglia

O femeie de 24 de ani, din Anglia, a fost condamnată la închisoare, după ce a oprit o ambulanţă pe stradă şi i-a atacat pe medici.

de Redactia Observator

la 02.08.2021, 09:50

Femeia care i-a atacat pe medici în Anglia a fost condamnată la închisoare cu suspendare
Femeia care i-a atacat pe medici în Anglia a fost condamnată la închisoare cu suspendare - Teessidelive via Daily Star
  • Femeia care i-a atacat pe medici în Anglia are 24 de ani.

Incidentul s-a petrecut în aprilie, în oraşul Middlesbrough. Tânăra se plimba pe stradă în momentul în care a făcut semn ambulanţei să oprească. Din acel moment, conform Daily Star, femeia a început să dezvolte un comportament violent.

Medicii au intervenit, crezând că femeia este în dificultate, însă aceasta a început să-i atace. Atacatoarea i-a smuls părul de pe unei doctoriţe şi l-a tăiat pe faţă pe al doilea medic, care a vrut să-şi apere colega. Bărbatul s-a ales cu o tăietură de opt centimetri lungime pe obraz. Din fericire, viaţa nu i-a fost pusă în pericol din cauza rănii suferite.

Femeia care i-a atacat pe medici, în Anglia, condamnată la închisoare cu suspendare

Tânăra a dispărut de la locul atacului, însă a fost dată în urmărire de poliţişti şi prinsă la scurt timp. Femeia a continuat să fie violentă şi a vrut să-i lovească şi pe poliţişti.

Trimisă în judecată pentru comiterea mai multor infracţiuni, tânăra, identificată drept Yasmin Punshon, a recunoscut că era băută şi drogată în momentul atacului. Femeia a precizat că regretă incidentul. Asta a şi ajutat-o să scape de condamnarea la închisoare cu executare. A fost condamnată la patru luni de închisoare cu suspendare, urmând să se afle un an şi jumătate sub supravegherea autorităţilor, perioadă în care nu are voie să mai comită vreo infracţiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » O femeie băută şi drogată a oprit o ambulanţă pe stradă şi i-a atacat pe medici, în Anglia