Antena Meniu Search
x

O femeie care a furat banii unei bătrâne bolnave s-a dat de gol după ce a vorbit în somn. Soţul britanicei a fost cel care a denunţat-o

Minciuna are picioare scurte, iar acest lucru l-a simţit pe pielea ei şi o femeie din Marea Britanie care a furat sume importante din bani de la o bătrână pe care o avea în grijă. Aceasta s-a dat de gol pentru faptele sale în timp ce dormea, atunci când a vorbit în somn.

de Redactia Observator

la 18.01.2022, 21:32

Vorbitul în somn a dat-o de gol
Vorbitul în somn a dat-o de gol - Shutterstock - foto ilustrativ

Ruth Fort, în vârstă de 47 de ani a furat banii de la o femeie aflată în scaun cu rotile de care ar fi trebuit să aibă grijă în centrul de îngrijire în care lucra. Peste 7.200 de lire sterline a furat femeia de la bătrână, bani pe care i-a folosit pentru a merge în vacanţe exclusiviste alături de soţul ei. Bărbatul a fost cel care a şi raportat-o poliţiei, după ce femeia a recunoscut în somn că a furat banii, scrie The Mirror.

El a devenit suspicios încă din momentul în care a observat că soţia lui îşi permite să cheltuiască o mică avere pentru vacanţe în Mexic. O lună mai târziu, adevărul avea să iasă la iveală. Într-o noapte, bărbatul a fost trezit de zgomotele femeii care mormăia în somn despre "bani", iar la scurt timp în urma vorbelor femeii, britanicul a găsit în geanta acesteia cardul de credit care aparţinea bătrânei de care ar fi trebuit să aibă grijă.

Tatăl a trei copii, Antony, în vârstă de 61 de ani, spune: „Am avut bănuielile mele când Ruth a început să cheltuiască în exces. A fost mai degrabă un instinct, la început. Dar când am găsit cardul de debit în geantă, am știut doar că totul se adeverise. Am avut inima zdrobită. Am iubit-o profund pe Ruth, dar nu puteam să ignor ce făcuse. Mi-a fost detestabil faptul că ar putea fura de la o persoană vulnerabilă și a trebuit să o raportez"

Un gest care a destrămat o familie

Antony, în vârstă de 61 de ani, microbiolog, a cunoscut-o pe Ruth în timp ce studia la Universitatea Liverpool. Au început să se întâlnească în mai 2008 și s-au îndrăgostit datorită unei pasiuni comune pentru muzică. „Am fost la concerte și ne-am plimbat mult. Am fost foarte fericiți împreună”, mărturiseşte bărbatul.

S-au mutat împreună în Fleetwood, Lancashire, și s-au căsătorit în ajunul Anului Nou 2010. Dar relația lor a întâmpinat dificultăți. Cuplul s-a mutat apoi din nou într-un sat pitoresc din Lancashire, iar Ruth s-a apucat de alergat și de fitness și a găsit de lucru cu jumătate de normă ca îngrijitoare. Antony s-a simțit încurajat că problemele lor aproape trecuseră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » O femeie care a furat banii unei bătrâne bolnave s-a dat de gol după ce a vorbit în somn. Soţul britanicei a fost cel care a denunţat-o