Antena Meniu Search
x

O femeie care alerga prin parc, ucisă de un tânăr complet dezbrăcat, în apropiere de Zurich. Băiatul de 19 ani, găsit lângă cadavrul victimei

O femeie care făcea jogging a fost ucisă de un bărbat, complet dezbrăcat, care ataca persoane într-un parc din Mannedorf, lângă Zurich, în Elveţia, a anunţat miercuri poliţia elveţiană, informează AFP, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 22.05.2024 , 15:32

O femeie care alerga prin parc, ucisă de un tânăr complet dezbrăcat, în apropiere de Zurich. Băiatul de 19 ani, găsit lângă cadavrul victimei
O femeie care alerga prin parc, ucisă de un tânăr complet dezbrăcat, în apropiere de Zurich. Băiatul de 19 ani, găsit lângă cadavrul victimei - Profimedia (poză ilustrativă)

"Marţi seara, o femeie a fost atacată şi rănită mortal de un bărbat la Mannedorf", lângă lacul Zurich, la circa 20 de kilometri sud-est de cel mai mare oraş elveţian, a precizat poliţia cantonului Zurich. "Cu puţin timp înainte de ora locală 20:00 (18:00 GMT), trecătorii au semnalat prezenţa unui bărbat complet dezbrăcat în parcul Alma, care striga şi agresa fizic alte persoane", a adăugat poliţia cantonului.

Tânărul de 19 ani era complet dezbrăcat când a atacat-o pe femeie

"Serviciile de salvare, care au ajuns rapid la locul faptei, au găsit o femeie grav rănită, întinsă pe jos. În pofida acţiunilor imediate de resuscitare, femeia a decedat în urma rănilor grave", a detaliat poliţia.

Articolul continuă după reclamă

"Suspectul, un elveţian de 19 ani, găsit la rândul său la faţa locului, a fost arestat" şi urmează să compară în faţa unui procuror după ce va fi interogat, potrivit poliţiei cantonului Zurich.

Identitatea victimei face obiectul unei anchete, la fel şi circumstanţele atacului, a mai anunţat poliţia, care caută de asemenea să afle dacă agresorul şi victima lui se cunoşteau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Mapamond » O femeie care alerga prin parc, ucisă de un tânăr complet dezbrăcat, în apropiere de Zurich. Băiatul de 19 ani, găsit lângă cadavrul victimei