Antena Meniu Search
x

O femeie cu dizabilităţi a murit pe bancheta din spate a unei mașini de poliție, după ce a implorat timp de o oră după ajutor, în SUA: "O să mă omori”

O femeie cu dizabilități a murit pe bancheta din spate a unei mașini de poliție, după ce a fost arestată în fața unui spital. Unul dintre ultimele lucruri pe care le spune femeia poliției, înainte să-și dea ultima suflare, a fost „o să mă omori”. 

de Redactia Observator

la 27.02.2023, 22:08

Departamentul de poliție a lansat acum imagini filmate cu body-camul ( n.r. camera atașată de uniforma polițiștilor ) care arată momentul în care Lisa Edwards, în vârstă de 60 de ani, a fost arestată pe 6 februarie. Femeia a refuzat să părăsească spitalul după ce a fost externată, relatează Mirror.

În videoclipul îngrozitor, femeia poate fi auzită implorând ofițerii să o ajute în timp ce vocea ei începe să se stingă încetul cu încetul. Femeia a murit în urma unui accident vascular cerebral, pe bancheta din spate a mașinii de poliție.

Poliția a fost chemată la Centrul Medical Regional Fort Sanders, în Tennessee, SUA, iar ofițerii au arestat-o pe femeia cu dizabilități. Pe tot parcursul înregistrării femeia se aude cum respiră greu și se chinuie să vorbească. În ciuda faptului că aceasta a repetat de mai multe ori că nu se simte bine, un ofițer îi spune „o să intri în mașină într-un fel sau altul”.

Familia Lisei a acuză poliția

Pe acelaşi subiect

În decurs de o oră, poliția a forțat-o să intre în mașina poliției. În ultimele momente înainte ca filmarea să fie întreruptă, femeia de 60 de ani poate fi auzit spunând: „O să mă omori”. Biroul de Investigații din Tennessee a dezvăluit că femeia a venit în Knoxville dintr-un azil de bătrâni din Rhode Island și, în timpul zborului, s-a plâns de dureri abdominale.

După ce a fost diagnosticată cu constipație, ea a căutat o a doua opinie și a fost internată peste noapte la Centrul Medical Regional Fort Sanders. Ea a refuzat să plece în dimineața următoare și a fost chemată poliția. La un moment dat, unul din ofițeri se aude strigând „treziți-vă” în timp ce scutura pacienta, înainte de a chema ajutor. 

Acum, familia Lisei a acuză poliția și cere să se facă dreptate: „nu merita să fie tratată așa, nimeni nu merită”.  Biroul Procuraturii Județene Knox a anunțat că nu există acuzații împotriva ofițerilor implicați. Ei au spus că Lisa a murit din cauze naturale și că interacțiunea poliției nu a contribuit la moartea ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » O femeie cu dizabilităţi a murit pe bancheta din spate a unei mașini de poliție, după ce a implorat timp de o oră după ajutor, în SUA: "O să mă omori”