Antena Meniu Search
x

O femeie de 31 de ani din Texas, arestată după ce și-a lăsat cei doi copii singuri, fără mâncare, timp de două luni. Şi-a amenințat fetița să nu spună nimic

O femeie a fost arestată la câteva luni după ce și-ar fi abandonat cei doi copii acasă, fără mâncarea necesară,sau fără cineva care să aibă grijă de ei. Femeia și-a amenințat fiica de doar 12 ani să nu povestească nimenui despre faptul că ea și fratele ei au fost lăsați singuri.

de Redactia Observator

la 10.03.2023, 11:45

O femeie de 31 de ani din Texas, arestată după ce și-a lăsat cei doi copii singuri, fără mâncare, timp de două luni
O femeie de 31 de ani din Texas, arestată după ce și-a lăsat cei doi copii singuri, fără mâncare, timp de două luni - Roman Forest Police Department

Raven Yates, o mamă în vârstă de 31 de ani din Texas, este acuzată că și-a lăsat fiica de 12 ani și fiul de trei ani singuri timp de două luni. Ea a fost reținută în Alabama sub acuzația de abandon și punerea în pericol a unui copil fără intenția de a se întoarce. Raven și-a amenințat fiica de 12 ani, pentru ca aceasta să nu povestească nimic despre acest lucru, relatează Mirror.

Tatăl copiilor a fost cel care a alertat poliția despre modul în care sunt ținuți cei doi copii. De atunci, ambii copii au fost puși în grija bunicii lor în Alabama, iar femeia se află în prezent în închisoarea din Mobile County, în așteptarea extrădării înapoi în Texas. 

Și-a amenințat fiica de 12 ani să nu spună nimic familiei 

Fără nicio remușcare, femeia zâmbea și nu părea deranjată de acuzațiile împotriva ei, atunci când a fost reținută. Autoritățile au spus că Raven și-a abandonat copiii în casa lor din Roman Forest, Texas, timp de două luni, începând cu 28 septembrie. 

Pe acelaşi subiect

Copiii au rămas fără hrană adecvată și fără medicante sau o persoană care să aibă grijă de ei. Copilul mai mare a putut să-și procure mâncare cerându-i în mod regulat tatălui ei să comande mâncare la pachet sub pretextul că mama lor era încă la serviciu. 

În noiembrie, femeia a fost văzut în Mobile, Alabama, de membrii familiei care l-au alertat pe tatăl copiilor, iar în data de 14 noiembrie, tatăl a contactat poliția, raportând că copiii lui au fost lăsați singuri. Tatăl a mers în Texas și s-a întâlnit cu poliția la casa unde cei mici au fost lăsați singuri. Copii nu aveau mâncare în frigider, dar păreau să fie sănătoși. Ambii au fost ulterior puși în grija bunicii lor în Alabama. Un mandat de arestare pe numele lui Raven a fost emis pe 8 decembrie. 

Ea a fost fotografiată cu cătuşe, cu un zâmbet larg pe față şi aparent nederanjată de acuzaţiile împotriva ei pentru că şi-ar fi pus propriii copii în pericol. Nu știu dacă juca un rol sau orice ar fi. Voia să aibă un zâmbet. Voia să arate bine. Ofițerii care au arestat-o au spus că aceasta a întrebat dacă se poată da cu ruj înainte de a fi făcută fotografia”, a declarat șeful poliţiei Roman Forest, Stephen Carlisle.

Șeful a adăugat că, pe lângă frigiderul și dulapurile fiind goale, ofițerii au observat și un „miros puternic de urină care venea din patul copilului de trei ani”.

Un copil de 12 ani nu poate avea grijă de un copil de trei ani pentru o perioadă lungă de timp, mai ales peste o lună și jumătate. Este periculos și iresponsabil din partea unui părinte”, a adăugat acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O femeie de 31 de ani din Texas, arestată după ce și-a lăsat cei doi copii singuri, fără mâncare, timp de două luni. Şi-a amenințat fetița să nu spună nimic