Antena Meniu Search
x

Un bărbat din UK a încercat să răpească un băiețel de 8 ani, chiar de lângă mama sa. Cum a reuşit femeia să-şi protejeze copilul

O mamă din Marea Britanie a trecut prin cele mai negre clipe, după ce un bărbat a încercat să-i răpească copilul, în plină stradă.

de Redactia Observator

la 10.03.2023, 09:23

Cum a reuşit femeia să-şi protejeze copilul
Un bărbat din UK a încercat să răpească un băiețel de 8 ani, chiar de lângă mama sa - Profimedia

Femeia își ducea băiețelul de opt ani la școală, când un individ a coborât dintr-o mașină, în mijlocul străzii, și încercat să-l smulgă pe copil de lângă aceasta, relatează Mirror.

Bărbatul a fugit de la fața locului, după ce mama a început să țipe

Femeia mergea pe trotuar, alături de fiul ei și un alt copil care se afla în cărucior, când bărbatul a acționat și a încercat să răpească băiatul de 8 ani. Disperată și neajutorată, fără lume în jurul ei, femeia a început să ține, în sperața că cineva o va auzi. 

De teamă să nu fie prins, bărbatul s-a urcat imediat în mașină și a fugit de la fața locului. După o scurtă anchetă, poliția a stabilit primele detalii despre atacator, despre care se crede că ar avea în jur de 30 de ani. Ofițerii continuă acheta și au analizat camerele de supraveghere din zonă în sperața că vor afla identitatea tâlharului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Un bărbat din UK a încercat să răpească un băiețel de 8 ani, chiar de lângă mama sa. Cum a reuşit femeia să-şi protejeze copilul