Antena Meniu Search
x

Foto Alina, o tânără gravidă în 9 luni, a murit cu bebelușul ei la spital, în Constanța. Familia e devastată: "Cea mai neagră zi din viața mea"

Clipe cumplite pentru familia unei tinere în vârstă de 32 de ani din Constanța, însărcinată în nouă luni. Alina s-a stins la Spitalul Județean Constanța, după ce a fost adusă în Unitatea de Primiri Urgențe în stare gravă. Copilul pe care spera să îl nască era deja mort, așa că medicii au avut o singură dorință și o singură misiune: să o ajute să scape cu viață. Din nefericire, tânăra a intrat în stop cardio-respirator după ce a fost dusă la secția de Anestezie și Terapie Intensivă, iar manevevrele de resuscitare au rămas fără rezultat.

de Redactia Observator

la 09.03.2023, 17:22

Alina a fost adusă pe data de 7 martie la UPU a Spitalului Județean Constanța în stop cardio-respirator, în curs de resuscitare. Din nefericire, la momentul prezentării la Unitatea de Primiri Urgențe, fătul era deja decedat. O echipă multidisciplinară de medici a preluat imediat cazul și a intervenit chirurgical pentru a o salva pe femeie. Imediat după operație, pacienta a fost transferată la secția de ATI, unde s-au luat toate măsurile pentru reechilibrarea ei. Trupul Alinei, însă, a cedat. Un nou stop cardio-respirator i-a fost fatal, iar medicii nu au mai putut să o readucă la viață.

Chiar pe 8 martie, o zi în care femeile sunt sărbătorite în toată lumea, mama Alinei a postat un mesaj sfâșietor: "Cea mai neagră zi din viața mea și a ta copilului meu iubit! Mulțumesc familiei, colegilor și tuturor prietenilor pentru susținere și ajutor", este mesajul transmis de femeie.

Potrivit Replica Online, Alina absolvise Administrarea și Auditul Proiectelor de Afaceri, la Universitatea Ovidius, și era căsătorită din 2018.

Nu sunt suspiciuni de moarte suspectă

Pe acelaşi subiect

Poliția din Constanța a deschis un dosar penal, însă nu sunt suspiciuni cu privire la deces, mai ales după ce necropsia a scos la iveală faptul că femeia avea anemie.

"La data de 7 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați, de Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Andrei Constanța, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei  05.00, la unitatea medicală s-a constatat decesul unei femei, de 32 de ani, și a unui făt. În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă" au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Înmormântarea Alinei a avut loc joi, 9 martie, ora 13.00, la Cimitirul Municipal Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Alina, o tânără gravidă în 9 luni, a murit cu bebelușul ei la spital, în Constanța. Familia e devastată: "Cea mai neagră zi din viața mea"