Antena Meniu Search
x

O femeie de 36 de ani din Brazilia şi-a împuşcat iubitul în spate, în timp ce se certau, apoi l-a ameninţat cu cuţitul. Nervoasă, femeia apoi a fugit

O femeie de 36 de ani și-a împușcat iubitul, în timpul unei discuții, apoi a fugit de la fața locului fără să-l ajute. Femeia este acun căutată pentru tentativă de omor.

de Redactia Observator

la 14.12.2023, 18:12

Nervoasă, femeia apoi a fugit, fără să-i ofere ajutor bărbatului
O femeie de 36 de ani din Brazilia şi-a împuşcat iubitul în spate, în timp ce se certau, apoi l-a ameninţat cu cuţitul - Shutterstock

Daiana Rosa da Silva Luz, în vârstă de 36 de ani, este căutată pentru tentativă de omor după ce și-ar fi împușcat iubitul, în casa lui din orașul Sao Paulo, Brazilia, joi dimineață, 6 octombrie, relatează Mirror.

Femeia a fugit de la fața locului, fără să-și ajute iubitul

Pistolul cu care l-a atacat pe bărbat și un cuțit au fost găsite la fața locului de anchetatori. În prezent, victima se recuperează la spital. O camera de supraveghere de pe holul casei a surpins momentele șocante în care femeia a acționat într-un moment de furie și l-a împușcat, după ce s-au certat. Daiana este suprinsă în momentul în care își împuscă iubitul, care stătea cu spatele la ea în acel momement. Ea a încercat să tragă și a doua oară, însă arma nu a mai funcționat.

Ea a fugit de la fața locului fără să-și ajute iubitul, a spus poliția. Vecinii au fost cei care au sunat autoritățile. După ce au ajuns la fața locului, victima a fost dusă la Spitalul Santa Marcelina din zona Sao Paulo din Itaquera, cu răni care nu i-au pus viața în pericol.

 „Pacientul a fost internat la spitalul din Itaquera și este. Informațiile despre starea de sănătate a pacientului vor fi transmise numai de către membrii familiei”, a declarant spitalul.

Bărbatul este încă sub îngrijirea medicilor, în timp ce Daiana rămâne în libertate. Ea a fost văzut ultima dată conducând cu un Renault Clio alb, care a trecut prin orașul São José dos Campos. Se bănuiește că ar fi putut acum să fi fugit din regiune. Ancheta este în curs de desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » O femeie de 36 de ani din Brazilia şi-a împuşcat iubitul în spate, în timp ce se certau, apoi l-a ameninţat cu cuţitul. Nervoasă, femeia apoi a fugit