Antena Meniu Search
x

O femeie declarată moartă a început să bată în sicriu, în timpul slujbei de înmormântare. Familia a dus-o de urgenţă la un spital din Peru

Scene ireale s-au desfăşurat în timpul unei înmormântări din Peru. În timpul slujbei, femeia care fusese declarată decedată de către medicii legişti a început să bată în capacul sicriului.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 03.05.2022, 20:45

O femeie declarată mortă a început să bată în sicriu, în timpul slujbei de înmormântare
O femeie declarată mortă a început să bată în sicriu, în timpul slujbei de înmormântare - Captura Video

Înmormântarea a fost brusc întreruptă când femeia despre care oamenii ştiau că este moartă a început să lovească în sicriu. Povestea a început când medicii legişti au declarat decesul femeii în urma unui grav accident rutier. 

Pe 26 aprilie, familia şi apropiaţii Rosei Isabel Cespedes Callaca s-au adunat la înmormântare, pentru a o conduce pe ultimul drum, scrie publicaţia Metro.

În momentul în care apropiaţii au luat sicriul pe umeri, din interiorul sicriului s-au auzit sunete ciudate. În acel moment, oamenii au coborât sicriul şi l-au deschis. Când au scos capacul, oameni au văzut înmărmurţi cum femeia îi priveşte şi respiră cu greu.  

„Când am văzut-o cu ochii deschişi, transpirată şi fiind în viaţă, m-am dus imediat la birou şi am sunat la poliţie”, a declarat Juan Segundo Cajo, îngrijitorul cimitirului. 

Pe acelaşi subiect

Semne de viaţă din interiorul sicriului

În stare de şoc, rudele au pus sicriul într-o maşină şi au dus-o pe femeie la spitalul din Lambayeque. Când au ajuns acolo, Rosa dădea semne slabe de viaţă, iar medicii au conectat-o imediat la aparate. Cu toate acestea, starea ei s-a înrăutăţit, iar în cele din urmă femeia a fost din nou declarată decedată.  

Poliţia din Peru investighează în prezent ce s-a întâmplat la Spitalul Regional Lambayeque, unde a fost a fost declarat prima oară decesul. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O femeie declarată moartă a început să bată în sicriu, în timpul slujbei de înmormântare. Familia a dus-o de urgenţă la un spital din Peru