Antena Meniu Search
x

O femeie din Spania și-a otrăvit partenerul cu laxative, apoi i-a furat economiile în timp ce era pe patul de moarte

Cruzime fără limite: O femeie și-a ucis partenerul otrăvindu-l cu laxative și i-a golit contul bancar în timp ce acesta se afla în spital cu diaree cronică.

de Redactia Observator

la 14.02.2022, 12:36

- Shutterstock

Rudele bărbatului nenumit au tras un semnal de alarmă, după ce au descoperit că peste 75.000 de lire sterline provenite din economii lipseau imediat după moartea sa. De asemenea, se pare că medicii derutați au informat poliția după ce au exclus intoxicațiile alimentare și gripa stomacală ca posibile cauze ale problemelor bătrânului de 70 de ani.

Se spune că iubita lui, în vârstă de 56 de ani, ar fi retras peste 50.000 de lire sterline din contul său bancar și a cheltuit alte 25.000 de lire sterline folosind cardurile de debit și de credit în timp ce acesta se afla într-un spital din Valencia. A fost spitalizat timp de șapte luni până la moartea sa, cu doar o scurtă externare care a durat patru zile.

Rapoartele locale spun că unul dintre motivele pentru care anchetatorii au început să suspecteze partenera a fost faptul că starea de sănătate a pacientului se îmbunătățea atunci când era internat la terapie intensivă, unde femeii nu i se permiteau vizite, dar se agrava ori de câte ori era adus într-o secție normală, conform Mirror.

Bărbatul a murit din cauza excesului de laxative

Ea a fost arestată de detectivi, după ce aceștia au confiscat mai multe chitanțe care arătau achiziționarea de la farmacie a medicamentelor pentru tratarea constipației. Pe lângă faptul că este reținută în legătură cu decesul partenerului ei, este cercetată și sub suspiciunea de infracțiuni de deturnare și înșelăciune.

Abuzul de laxative duce la privarea organismului de mineralele și electroliții de care are nevoie pentru buna funcționare a nervilor și a mușchilor. Poate duce la vătămări intestinale grave, precum și leziuni ale rinichilor, inimii și ficatului și - în cazuri severe - deces. Nu a fost imediat clar cum a avut loc presupusa otrăvire, dar se crede că femeia arestată a strecurat laxativele în mâncarea partenerului ei în timpul mesei, în timp ce îl vizita la spital. Se pare că i-a oprit pe cei dragi să-l viziteze folosind afirmații false, inclusiv dând vina pe restricțiile anti-Covid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » O femeie din Spania și-a otrăvit partenerul cu laxative, apoi i-a furat economiile în timp ce era pe patul de moarte