Antena Meniu Search
x

O femeie din Texas l-a împuşcat pe şoferul de ride-sharing: a crezut că o răpeşte şi o duce în Mexic. Nu a sunat la urgenţe, i-a trimis o poză iubitului

O femeie în vârstă de 48 de ani este acuzată de crimă, după ce ar fi împușcat mortal un șofer Uber despre care a crezut a răpit-o și că o va duce în Mexic.

de Redactia Observator

la 26.06.2023, 12:04

O femeie din Texas l-a împuşcat pe şoferul de ride-sharing: a crezut că o răpeşte şi o duce în Mexic
O femeie din Texas l-a împuşcat pe şoferul de ride-sharing: a crezut că o răpeşte şi o duce în Mexic - El Paso Police Dept

Phoebe D Copas, în vârstă de 48 de ani, din Tompkinsville, Kentucky, se afla la un cazinou din El Paso, Texas, când a chemat un Uber și era convinsă că Daniel Piedra Garcia, în vârstă de 52 de ani, încerca să o răpească, a spus poliția, relatează Mirror.

Femeia l-a împușcat pe șofer după ce a crezut că acesta a răpit-o

După ce a văzut semnul rutier pentru orașul Juarez din Mexic, ea i-a tras un glonț în ceafă, moment în care mașina a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de o barieră de pe autostradă.

Femeia nu a sunat apoi la urgențe, ci i-a trimis o poză iubitului ei cu șoferul care zăcea fără viață pe locul din față. 

Polițiștii au declarat că răpirea a fost doar în capul femeii, asta pentru că nu era aproape de niciun punct de trecere a frontierei și nu era în pericol la momentul incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » O femeie din Texas l-a împuşcat pe şoferul de ride-sharing: a crezut că o răpeşte şi o duce în Mexic. Nu a sunat la urgenţe, i-a trimis o poză iubitului