Antena Meniu Search
x

Moartea suspectă a unei tinere de 20 de ani din Anglia: a fost găsită fără suflare în casă, iar un bărbat s-a predat poliţiei la câteva minute după descoperirea cadavrului

Un bărbat s-a predat din propria initiativă la o secție de poliție, după ce o femeie de 20 de ani a fost găsită moartă într-un apartament.

de Maria Dogaru

la 26.08.2022, 11:45

Un bărbat s-a predat singur la o secție de poliție, la scurt timp după ce a fost semnalată crima
O femeie în vârstă de 20 de ani găsită moartă într-un apartament - Shutterstock

Polițiștii au fost chemați la o proprietate din Ashton-under-Lyne la 9:15 în această dimineață și au găsit cadavrul unei femei, potrivit The Sun.

Suspectul s-a predat singur, după ce a comis crima

La scurt timp mai târziu, un bărbat de 51 de ani a apărut la o secție de poliție din apropiere și a fost arestat sub suspiciunea de crimă. El rămâne în arest și este audiat de detectivi. Familia femeii a fost anunțată și este sprijinită de ofițeri. Poliția nu caută în acest moment alți suspecți, deoarece bărbatul de 51 de ani s-a predat singur poliției.

„Este o veste cu adevărat șocantă pentru cei dragi și ne-am luat angajamentul de a face tot ce putem pentru a oferi familiei răspunsurile de care aceasta are nevoie. Avem un bărbat în arest care s-a predat singur la secția de poliție Ashton, la foarte puțin timp după ce ne-a fost raportat incidentul; acum este interogat sub suspiciunea de uciderea a victimei. Deși acesta pare să fi fost un incident limitat în care suspectul era cunoscut de victimă, vrem să ne asigurăm că toate liniile de anchetă posibile sunt explorate și, prin urmare, oricine are informații ar trebui să ia legătura cu noi” , a declarat inspectorul șef deteciv, Liam Boden.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Moartea suspectă a unei tinere de 20 de ani din Anglia: a fost găsită fără suflare în casă, iar un bărbat s-a predat poliţiei la câteva minute după descoperirea cadavrului