Antena Meniu Search
x

O femeie şi-a petrecut 3 ani dormind într-un tufiş alături de pisica ei, pentru că niciun proprietar nu i-a permis să stea în chirie alături de felină

Un îngrijitor de grădină a rămas uimit după ce a descoperit o femeie care trăia într-un tufiș, deoarece nu suporta gândul că ar putea fi despărțită de pisica ei. Femeii i s-a refuzat să stea în chirie alături de animalul său de companie.

de Redactia Observator

la 19.10.2022, 09:17

Femeia a spus că foarte multe locuri în care a încercat să locuiască, nu acceptau animalele de companie.
O femeie şi-a petrecut 3 ani dormind într-un tufiş alături de pisica ei, pentru că niciun proprietar nu i-a permis să stea în chirie alături de felină - Profimedia

Femeia, despre care se crede că ar avea peste 50 de ani, a început să locuiască în acel tufiș în urmă cu trei ani, unde și-a amenajat propria “locuință”. Avea câteva umbrele, paturi, perne și un sac de dormit vechi și sacoșe cu câteva bunuri, relatează Mirror.

Gareth Olsen curăța un teren în Chester pentru un client când a găsit-o pe femeia dormind într-o „casă” improvizată. Femeia i-a spus lui Gareth că locuiește acolo de trei ani.

Mai mulți proprietari i-au refuzat cazarea cu un animal de companie

"Este o poveste atât de tristă. M-am simțit atât de rău pentru ea. Crurățam un loc al unui client care nu a mai fost îngrijt de ani de zile. Unul dintre lucrătorii noștri era într-un tractor și o mână mică a apărut din acel gard viu făcând cu mâna și spunând „locuiesc aici”. Când am văzut-o prima dată, am întrebat-o de când locuiește acolo și mi-a spus că de trei ani. Am întrebat-o cum se descurcă și mi-a spus că era o persoană destul de rezistentă și că tot ce avea nevoie era un sac de dormit. E clar că nu se descurca bine. Era foarte speriată, credea că o să o dăm afară. Nu o puteam lăsa acolo. Trebuia să o ajut”, a spus Gareth.

Pe acelaşi subiect

Femeia i-a spus lui Gareth că nu putea să-și abandoneze pisica și că foarte multe locuri în care a încercat să locuiască, nu acceptau animalele de companie. Bărbatul a ajutat-o cu bani pentru a-și putea cumpăra de mâncare și a luat legătura cu o organizație care se ocupă cu sprijinul oamenilor fără adăpost, pentru a se asigura că femeia va avea tot sprijinul de care are nevoie. El și-a sunat prietenul, Adam Dandy, de la organizația de caritate din Chester, astfel încât să o poată ajuta cât mai repede. 

„Am 43 de ani și mă consider destul de rezistent, dar nu aș fi putut face niciodată ceea ce a fost ea capabilă să facă. Avea o prelată, niște umbrele și perne și lucrurile ei în pungi și cutii. Era casa ei”, a adăugat Gareth.

Adam a spus că echipa de ajutor a fost informată, iar în acest moment femeia dispune de ajutorul de care are nevoie și i se caută o locuință. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O femeie şi-a petrecut 3 ani dormind într-un tufiş alături de pisica ei, pentru că niciun proprietar nu i-a permis să stea în chirie alături de felină