Antena Meniu Search
x

O femeie şi-a ucis soţul de 99 de ani, pentru că a încercat să aplaneze conflictul dintre ea şi noră. Soacra era furioasă pentru că tânăra a servit masa înaintea ei, în Kenya

O femeie în vârstă de 65 de ani a fost reţinută de poliţişti după ce a comis o crimă brutală în satul kenyan Kagumo-ini. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 07.09.2021, 10:06

Vecinii celor doi s-au adunat pentru a vedea cele întâmplate
Vecinii celor doi s-au adunat pentru a vedea cele întâmplate - Twitter Nation Africa

Femeia şi-ar fi decapitat soţul în urma unei discuţii aprinse pe care aceasta a avut-o cu nora, transmite Daily Star. Margaret Wanjiru este acuzată că l-a ucis pe Ndung'u Mugachia, în vârstă de 99 de ani, duminică, în jurul orei locale 7:30. Bărbatul ar fi vrut să plece de acasă, după ce soţia a început să se certe cu nora pentru că aceasta îi servise micul dejun bărbatului înaintea ei. 

Într-un moment de furie, femeia a luat o macetă aflată în curtea casei şi i-a tăiat bărbatului urechea, apoi l-a ucis. Cei doi erau căsătoriţi de 52 de ani şi aveau împreună 6 copii. "S-a trezit şi a început să îşi insulte soţul, apoi s-a luat de mine pentru că i-am servit micul dejun. Socrum leu a încercat să o calmeze, dar a fost în zadar. S-a repezit asupra lui şi l-a ucis. Am încercat să îl salvez, dar a început apoi să mă atace şi pe mine", povesteşte Betty, nora celor doi. Aceasta susţine că după atac, femeia a ameninţat că îşi va ucide şi cuscrul despre care şi-ar fi amintit că ar fi atacat-o la începutul anului. Apropiaţii familiei spun că femeia nu dorea să îi mai ofere bărbatului hrană sau bani pentru că se certaseră în trecut pentru câteva terenuri. Agresoarea este ținută la secția de poliție din Kabati și urmează să se prezinte în faţa instanței.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O femeie şi-a ucis soţul de 99 de ani, pentru că a încercat să aplaneze conflictul dintre ea şi noră. Soacra era furioasă pentru că tânăra a servit masa înaintea ei, în Kenya