Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fetiţă de 10 ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost împuşcată accidental lângă un bar din Italia. Şi părinţii ei au fost răniţi

Anchetatorii din Italia încearcă sa facă lumină în cazul atacului de armă petrecut în Sant'Anastasia, Napoli. Doi tineri au făcut schimb de împuşcături într-un local după ce au fost daţi afară. O familie care mânca îngheţată în locaţia respectivă a avut de suferit după ce gloanţele au ricoşat în ei. Cei doi părinţi sunt stabili în timp ce fiica lor de 10 ani se află în stare critică, după ce a fost lovită în obraz.

de Aura Trif

la 25.05.2023 , 10:45

Ieri seară carabinierii au fost nevoiți să intervină în Piazza Cattaneo după ce s-au auzit mai multe împuşcături. Doi bărbați necunoscuți au tras cel puțin 10 focuri într-un local, folosind un pistol automat. Aceştia au sosit marţi seara târziu la local, de unde au fost scoşi afară, moment în care au început să tragă cu armele, apoi au plecat. Urmele unora dintre focurile trase sunt vizibile pe pâmănt. Gloanțele au lovit accidental şi o familie. Tatăl de 43 de ani e rănit ușor la mână, mama de 35 de ani rănită în abdomen, însă fiica de 10 ani este lovită la cap, viaţa fiindu-i pusă în pericol, relatează news.italy24.

Investigații sunt în desfășurare pentru a clarifica dinamica și motivațiile și pentru a identifica cei responsabili. Cei doi tineri implicați în împușcătură s-au predat polițiștilor: mai întâi un tânăr de 19 ani, apoi un tânăr de 17 ani.

Localnicii, terorizaţi de ultimele incidente din centrul oraşului

Articolul continuă după reclamă

Frică, dar și furie, printre oamenii din Sant'Anastasia, din zona napolitană. Comunitatea în stare de șoc. Cetățeni sunt indignați și speriați de ceea ce s-a întâmplat în foarte centrala Piazza Cattaneo di Sant'Anastasia. Piaţa centrală din Sant'Anastasia a fost întotdeauna un loc de întâlnire pentru tineri și copii, dar care a devenit acum și centrul raidurilor și al certurilor, cel mai adesea din motive banale. „Se bat pentru nimic, din motive stupide se bat, țipă, își folosesc arme, își arată armele ca să se sperie. Unde le sunt părinții, unde sunt controalele?”.

Locuitorii din zonă au fost primii care au salvat familia. Au coborât din case să-i ajute, moment în care furia s-a declanşat.

Luptele dintre tineri, dintre adolescenți, îi terorizează adesea pe cei mici. Ar fi fost o ceartă care a declanșat nebunia. Cu puțin timp înainte de împușcături, niște băieți s-au certat în piață, și au fost aruncați în barul din fața patiseriei unde a avut loc focul de arme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Credeţi că legea care permite uciderea urşilor agresivi va rezolva problema atacurilor tot mai dese?
Observator » Mapamond » O fetiţă de 10 ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost împuşcată accidental lângă un bar din Italia. Şi părinţii ei au fost răniţi