Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 6 ani, care şi-a văzut mama înjunghiată, a fost găsită moartă în casă, purtând doar un scutec: ''Era albă la faţă ca hârtia''

Anchetă de amploare în oraşul australian Adelaide. Poliția a percheziționat casa plină de mizerie în care micuța Charlie, în vârstă de șase ani, a fost găsit moartă, purtând doar un scutec. Detectivii suspectează că fetiţa a fost neglijată de familie şi că a trăit în condiţii inumane. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional! 

de Redactia Observator

la 20.07.2022, 12:11

O fetiţă de 6 ani, care şi-a văzut mama înjunghiată, a fost găsită moartă în casă, purtând doar un scutec
O fetiţă de 6 ani, care şi-a văzut mama înjunghiată, a fost găsită moartă în casă, purtând doar un scutec - Daily Mail; Facebook

Fetița de șase ani a fost găsită fără viaţă, în jurul orei 1 dimineața, vineri, după ce mama ei a făcut descoperirea şocantă şi şi-a ieşit apoi din minţi: ''Charlie nu respiră!''. Detectivii au vorbit cu familia copilei, înainte ca detectivii să înceapă să cerceteze locuinţa. De asemenea, oamenii legii au luat ceea ce părea a fi un hard-disk de la o casă din vecinătate care avea instalată o cameră de supraveghere, conform Daily Mail

Copila şi-a văzut mama înjunghiată în repetate rânduri chiar de tatăl ei

Cei cinci frați ai fetei au fost scoși din casă și daţi în grija statului, pe măsură ce ancheta continuă.  Autoritățile au confirmat că Charlie și familia erau cunoscute de cel puțin trei agenții guvernamentale - inclusiv de Departamentul pentru Protecția Copilului. În ianuarie, anul trecut, Charlie și frații ei l-au văzut pe tatăl lor în timp ce se droga, ca mai apoi să-şi înjunghie partenera în repetate rânduri, până aproape de gât. Dar, în ciuda faptului că aceştia au fost martori la atacul înfiorător - și istoricul tatălui lor de violență domestică și consum de droguri - autoritățile nu i-au luat în grijă. 

Mătușa copilei a devenit agresivă atunci când a fost întrebată cum se simte mama fetei: ''Cum crezi că se simte? Fiica ei tocmai a murit în brațele ei! Bineînțeles că este supărată''. 

Pe acelaşi subiect

Un vecin, Bec, a declarat pentru Daily Mail Australia că mama fetei a tras un semnal de alarmă noaptea târziu și a descris eforturile celor care au încercat să-i salveze viața copilei: ''Era aproximativ ora 1 dimineața și eram pe cale să ne culcăm și am auzit lovituri în ușă. Era pe podea, doar cu un scutec, și era albă la faţă ca hârtia... iar când am atins-o, era rece ca piatra și avea ochii deschiși și fixați spre tavan''. Paramedicii au sosit la scurt timp după și au încercat să o ţină în viaţă mai bine de două ore. În cele din urmă, a fost declarat decesul la spital. De asemenea, martorii au depus toate eforturile pentru a-i ţine pe fraţi departe de scena terifiantă. 

Întrebat despre cauza morții, vecinul a spus că nu știe dacă s-a sufocat sau dacă au existat probleme de sănătate despre care nimeni nu știa. Cu toate acestea, a remarcat că nimeni nu mai văzuse copilul în ultimele săptămâni din viața ei, deoarece suferea de o boală misterioasă - remarcând că fata și frații nu arătau niciodată sănătoși și aveau adesea păduchi. 

Comisarul adjunct de poliție, Linda Williams, a declarat, marți, că condițiile de viață ale fetiței de șase ani erau ''proaste'' și a spus că este prea devreme pentru a determina dacă moartea ei putea fi prevenită. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » O fetiţă de 6 ani, care şi-a văzut mama înjunghiată, a fost găsită moartă în casă, purtând doar un scutec: ''Era albă la faţă ca hârtia''